Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Sezon czas zacząć


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 20 mar 2010 - 21:08

Dołączona grafika

Jutro dalsza część :grin:

#2 Wnuczek

Wnuczek

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1061 postów
  • MiejscowośćMazowsze.

Napisano 20 mar 2010 - 21:20

Powodzenia!!! :grin:
Pzdr.

Ps. Mamy takie same nadziewarki. Wyroby u mnie będą później. Dopiero przed chwilą skończyłem rozbierać "tuszkę".

#3 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 20 mar 2010 - 21:26

Nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć :wink:

#4 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 21 mar 2010 - 16:53

I po robocie

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ale będzie wyżerka :thumbsup: :thumbsup:

#5 RaV22

RaV22

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 706 postów
  • Miejscowośćsam już nie wiem

Napisano 21 mar 2010 - 17:23

Gratulacje. :grin: Wygląda świetnie, a pewnie jeszcze lepiej smakuje.
Jakiej pojemności jest garnek, którego używasz do parzenia?

#6 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 21 mar 2010 - 19:26

20l ,ale przydałby się większy

#7 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12503 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 21 mar 2010 - 20:01

20l ,ale przydałby się większy



Na te ilości co przerabiasz to tak . Ja zawsze mówię że z dużego nie wypadnie . Moje garnki to 32l i 60 l . Jestem bardzo z nich zadowolony . Są bardzo uniwersalne . Wyroby , sery i oczywiście piwko . :smile:

Pozdrawiam

#8 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 21 mar 2010 - 20:02

Tylko jeden kłopot.Mycie takich kotłów. :grin:

#9 RaV22

RaV22

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 706 postów
  • Miejscowośćsam już nie wiem

Napisano 21 mar 2010 - 20:23

Mam 2 x13l, czasem to dużo za mało. Mycie w wannie :)

#10 szejk

szejk

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 89 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 21 mar 2010 - 20:27

Tylko jeden kłopot.Mycie takich kotłów. :grin:

W wannie, a jeszcze lepiej w brodziku.

#11 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10883 postów

Napisano 21 mar 2010 - 20:43

Do mojej masarni wanna już nie wejdzie - niestety :cry:

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#12 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12503 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 21 mar 2010 - 20:55

Tylko jeden kłopot.Mycie takich kotłów. :grin:



Są z nierdzewki , naprawdę nie ma problemu z myciem :smile:


Pozdrawiam




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych