Zakupialm u Miro praske i chce zrobic dobra i chudą wedlinke.
Wiem ze kazecie mi sie zagłebic gdzies na forum, ale chodzi mi o to ze chcialabym zrobic cos co mnie zaskoczy hehehe...pozytywnie ma sie rozumiec.
Z mojej strony z góry dziekuje.
Pozdrawiam
Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Praska
Rozpoczęty przez
@halusia@
, 07 kwi 2010 15:17
5 odpowiedzi w tym temacie
#1
Napisano 07 kwi 2010 - 15:17
#2
Napisano 07 kwi 2010 - 15:55
chce zrobic dobra i chudą wedlinke.
Do chudej wędliny potrzebne chude mięso, które należy posiekać, zmielić lub potłuc , dodać sól, przyprawy i łyżeczkę żelatyny opcjonalnie. Zapakować w praskę i sparzyć. Po wystudzeniu skonsumować. :grin:
#3
Napisano 07 kwi 2010 - 18:28
halusiu, sporo masz na stronie głównej, często korzystam z tej strony http://wedlinydomowe...es.php?topic=80
powodzenia
)))
powodzenia

#4
Napisano 07 kwi 2010 - 18:31
Wiec juz wszystko wiem, tylko sie zabrac do roboty.......Wielkie dzieki pis76.... co ja bym bez Ciebie zrobila. :grin:
Ale tak na powaznie... zdaje sobie z tego sprawe ze chuda wedlina, wic chude mieso... Ale myslalam ze ma ktos wyprobowany przepis godny polecenia.
Chyba nic innego mi nie pozostalo jak pobuszowac po forum.
Ale tak na powaznie... zdaje sobie z tego sprawe ze chuda wedlina, wic chude mieso... Ale myslalam ze ma ktos wyprobowany przepis godny polecenia.
Chyba nic innego mi nie pozostalo jak pobuszowac po forum.
#5
Napisano 07 kwi 2010 - 18:38
Witaj ja jako pierwszy wyrób w szynkowarce zrobiłem coś takiego nie kiełbasa ale też chude http://wedlinydomowe...les.php?id=1322 co prawda bez krwi ale i tak wyszły super.
Sponsor
#6
Napisano 07 kwi 2010 - 20:41
Każda liszka swój ogonek chwali :wink: - poczytaj tu http://wedlinydomowe...les.php?id=1638Ale myslalam ze ma ktos wyprobowany przepis godny polecenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych