Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Praska


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6589 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 07 kwi 2010 - 15:17

Zakupialm u Miro praske i chce zrobic dobra i chudą wedlinke.
Wiem ze kazecie mi sie zagłebic gdzies na forum, ale chodzi mi o to ze chcialabym zrobic cos co mnie zaskoczy hehehe...pozytywnie ma sie rozumiec.
Z mojej strony z góry dziekuje.

Pozdrawiam

#2 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6964 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 07 kwi 2010 - 15:55

chce zrobic dobra i chudą wedlinke.


Do chudej wędliny potrzebne chude mięso, które należy posiekać, zmielić lub potłuc , dodać sól, przyprawy i łyżeczkę żelatyny opcjonalnie. Zapakować w praskę i sparzyć. Po wystudzeniu skonsumować. :grin:

#3 waga

waga

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 73 postów
  • MiejscowośćGdynia

Napisano 07 kwi 2010 - 18:28

halusiu, sporo masz na stronie głównej, często korzystam z tej strony http://wedlinydomowe...es.php?topic=80
powodzenia :))))

#4 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6589 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 07 kwi 2010 - 18:31

Wiec juz wszystko wiem, tylko sie zabrac do roboty.......Wielkie dzieki pis76.... co ja bym bez Ciebie zrobila. :grin:

Ale tak na powaznie... zdaje sobie z tego sprawe ze chuda wedlina, wic chude mieso... Ale myslalam ze ma ktos wyprobowany przepis godny polecenia.

Chyba nic innego mi nie pozostalo jak pobuszowac po forum.

#5 gryzzli1

gryzzli1

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 35 postów
  • Miejscowośćtomaszów mazowiecki

Napisano 07 kwi 2010 - 18:38

Witaj ja jako pierwszy wyrób w szynkowarce zrobiłem coś takiego nie kiełbasa ale też chude http://wedlinydomowe...les.php?id=1322 co prawda bez krwi ale i tak wyszły super.

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#6 chudziak

chudziak

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 5207 postów

Napisano 07 kwi 2010 - 20:41

Ale myslalam ze ma ktos wyprobowany przepis godny polecenia.

Każda liszka swój ogonek chwali :wink: - poczytaj tu http://wedlinydomowe...les.php?id=1638




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych