Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Jak praktycznie ugotować szynkę.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 duduś

duduś

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 288 postów
  • Miejscowośćczęstochowa

Napisano 09 cze 2010 - 13:17

alehar, wystarczy do domowych wyrobów strzykawka 20 ml i gruba igła kupione w aptece ja robię nastrzyki takim sprzętem i zawsze mam dobrze nastrzyknięte mięso

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#22 alehar

alehar

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 500 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 09 cze 2010 - 13:45

Polecam jednak tą typową do nastrzyków - duża ilość otworów (solanka lepiej przenika) oraz średnica wewnętrzna, która nie powoduje zatykania się igły podczas nastrzykiwania - wydatek jak najbardziej praktyczny :)

Ja na początku też nastrzykiwałem zwykłą igłą z apteki, ale to na dłuższą metę (moim zdaniem) nie zdaje egzaminu...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych