rzeżnik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Boczek, szynka i baleron peklowany w solance z lekkim nastrzyknięciem. Po trzech dobach wędzony i parzony.Kiełbasa cienka zrobiona z łopatki golonki i podgardla wp peklowanego na sucho. Przyprawy pieprz biały,czosnek świeży. http://img84.imageshack.us/img84/4918/zdjcie0021i.jpghttp://img809.imageshack.us/img809/2165/zdjcie0022s.jpghttp://img834.imageshack.us/img834/6523/zdjcie0023.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/1613/zdjcie0025o.jpghttp://img525.imageshack.us/img525/8440/dsc00608z.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/176/dsc00604b.jpghttp://img828.imageshack.us/img828/7981/dsc00603a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarella Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Gratulacje :clap: pięknie wyglądają Twoje balerony i szynki.. kiełbasa również, choć ja wolę bardziej rumianą. Czy jesteś początkującym w tej materii? Cytuj Ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Czy jesteś początkującym w tej materii? Sądząc po nicku i wyrobach to chyba nie. :clap: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeżnik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie jestem początkującym pozdrawiam rzeżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 16 Listopada 2010 wyroby wyglądają bardzo smakowicie, czy mógłbyś przesłać dokładny przepis na cienką kiełbasę???Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anerka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 16 Listopada 2010 nie jestem początkującym W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam. Cytuj Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_ Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Listopada 2010 Anerko to jest człowiek który lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anerka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 16 Listopada 2010 lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel? Cytuj Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Listopada 2010 lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel?Wydaje mi się, ze tak jak już Marek napisał. Chodzi o to, aby się tylko pochwalić. Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć... Tu nie ma się czym pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waro58 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 16 Listopada 2010 @kowo Wysłany: Dzisiaj 17:28 Temat postu:nie jestem początkującym W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam. Chyba jednak to Dziadek ma rację. Pozdrawiam WaRo58 Cytuj PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waro58 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 16 Listopada 2010 Koledzy czepiacie się DZIADKA.Anerka dzisiaj poprosiła o info, a wszyscy w lament. DZIADEK miał rację, trzeba poczekać, nie każdy kto publikuje zdjęcia jest zobligowany do pełnego opisu, jeśli nikogo to nie interesuje. Cytuj PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 16 Listopada 2010 W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.P Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć.. Czym rzeżnik ma się dzielić, przepisami? Ludzie od paru tysięcy lat wytwarzają wyroby z mięska i nie ma już nic do odkrycia w tradycyjnym wyrobie, no chyba że chodzi o nowoczesność, to nie wątpię, że jeszcze można zwiększyć wydajność, poprawić kolor, dodać zapaszek i tu gość może być na bieżąco. A wyroby takie sobie, a foty ... To tyle w temacie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waro58 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 16 Listopada 2010 Rzeźnik odpowiedział ,że nie jest nowicjuszem . Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne :question: :???: - cyt. swój post:" W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało". Wierzę w to ,że rzeżnik jednak opisze to co zrobił, wygląda :thumbsup: @anerka post rzeźnika Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 18:19 Twój anerka: Wysłany: Dzisiaj 18:38 I o to Nam chodzi, pytacie po 3,5 miesiącach, a po 16 minutach oceniacie Jego brak zaangażowania, jak rozumiem o to chodziło DZIADKOWI. Nie gniewaj się na mnie, jeśli uraziłem przepraszam. Pozdrawiam WaRo58 Cytuj PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_ Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 17 Listopada 2010 Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne . Ja prosiłem, w tym temacie: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5784 i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.