Skocz do zawartości

Kiełbasa cienka, boczek, baleron i szynka


rzeżnik

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Czy jesteś początkującym w tej materii?

Sądząc po nicku i wyrobach to chyba nie. :clap:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

wyroby wyglądają bardzo smakowicie, czy mógłbyś przesłać dokładny przepis na cienką kiełbasę???

Z góry dziękuję i pozdrawiam

"Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...
http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą

Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel?
Wydaje mi się, ze tak jak już Marek napisał. Chodzi o to, aby się tylko pochwalić. Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć... Tu nie ma się czym pochwalić...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@kowo

Wysłany: Dzisiaj 17:28 Temat postu:

nie jestem początkującym

W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam.

Chyba jednak to Dziadek ma rację.

 

Pozdrawiam

WaRo58

Pozdrawiam

Waldek

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.P

Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć..

Czym rzeżnik ma się dzielić, przepisami? Ludzie od paru tysięcy lat wytwarzają wyroby z mięska i nie ma już nic do odkrycia w tradycyjnym wyrobie, no chyba że chodzi o nowoczesność, to nie wątpię, że jeszcze można zwiększyć wydajność, poprawić kolor, dodać zapaszek i tu gość może być na bieżąco. A wyroby takie sobie, a foty ... :cool:

To tyle w temacie. :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Rzeźnik odpowiedział ,że nie jest nowicjuszem . Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne

:question: :???: - cyt. swój post:" W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało". Wierzę w to ,że rzeżnik jednak opisze to co zrobił, wygląda :thumbsup:

@anerka

post rzeźnika Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 18:19

Twój anerka: Wysłany: Dzisiaj 18:38

 

I o to Nam chodzi, pytacie po 3,5 miesiącach, a po 16 minutach oceniacie Jego brak zaangażowania, jak rozumiem o to chodziło DZIADKOWI.

 

Nie gniewaj się na mnie, jeśli uraziłem przepraszam.

 

Pozdrawiam

WaRo58

Pozdrawiam

Waldek

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.