Radek. Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #3376 Opublikowano 14 Lutego 21 godzin temu, MIRKON napisał(a): Ładnie wyglądają 21 godzin temu, @halusia@ napisał(a): Pączusie pięknej urody 😋 A jakie były dobre 😋 21 godzin temu, @halusia@ napisał(a): Oboje jesteście pracowici Radku. Halinko bardzo dziękujemy. Ty też się nie lenisz 😉 Serdecznie pozdrawiamy ☺️ Dzisiaj puszkowałem golonkę i karczek. Ostatnio zrobiłem sporo różnych puszek i chyba na razie będzie dość. Przy okazji golonki, a właściwie skór z golonek – miseczka specjału 😋 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij #3377 Opublikowano 14 Lutego Skórki....😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #3378 Opublikowano 1 Marca Czas na degustację i dzisiaj na śniadanie 😉 Smak super 😋 2 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij #3379 Opublikowano 1 Marca Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #3380 Opublikowano 1 Marca 6 godzin temu, MIRKON napisał(a): Pozdrowionka Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #3381 Opublikowano 9 Marca Czekam kiedy krówki wyjdą na zieloną trawę, żeby zacząć robić serki wędzone – takie jak w poście nr 2857. Teraz ze świeżego mleka sklepowego 3,2 %, zrobiłem kilka serków podpuszczkowych, z kminkiem, czarnuszką i zielonym pieprzem. Tak na próbę - pierwszy raz serki z mleka sklepowego. Podobne do tych w poście nr 2863, ale nie wiem czy będę wędził i robiłem bez nacisku. Teraz na parę godzin do solanki. Jakimś cudem uchował się kawałek sera z 2021 r. Wygląda bardzo dobrze. Jak już tyle czasu leży, to niech jeszcze kilka tygodni poleży zanim go rozkroję Prawdę mówiąc, przy 6 litrach roboty i zmywania tyle samo co przy 30 litrach, ale można się trochę pobawić i zawsze to jakaś alternatywa, na zimowe miesiące Właśnie otworzyłem, mój jedenasty sezon serowarski 1 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij #3382 Opublikowano 9 Marca 15 minut temu, Radek. napisał(a): Jakimś cudem uchował się kawałek sera z 2021 r Będzie pyszny😋 16 minut temu, Radek. napisał(a): Właśnie otworzyłem, mój jedenasty sezon serowarski Pogratulować Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij #3383 Opublikowano 9 Marca 56 minut temu, Radek. napisał(a): Właśnie otworzyłem, mój jedenasty sezon serowarski Pięknie 👏. Z przypraw widzę, czarnuszkę, kminek, pieprz. Spróbuj z kozieradką dla mnie jest The Best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij #3384 Opublikowano 9 Marca Godzinę temu, Radek. napisał(a): Prawdę mówiąc, przy 6 litrach roboty i zmywania tyle samo co przy 30 litrach święta racja Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij #3385 Opublikowano 9 Marca Brawo, i już wiem kogo naśladować kogo nękać jak coś nie będę wiedział ☺️😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 10 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #3386 Opublikowano 10 Marca W dniu 9.03.2024 o 18:08, BazylWidzew napisał(a): Będzie pyszny😋 Taką mam nadzieję 😉 W dniu 9.03.2024 o 18:08, BazylWidzew napisał(a): Pogratulować Bardzo dziękuję 😉 W dniu 9.03.2024 o 18:49, Grzewlod napisał(a): Pięknie 👏. Z przypraw widzę, czarnuszkę, kminek, pieprz. Spróbuj z kozieradką dla mnie jest The Best. Dziękuję Kozieradka mówisz... Trzeba będzie spróbować 🙃 23 godziny temu, Muski napisał(a): święta racja Oj tak. A jest tego sporo... 18 godzin temu, szrekPL napisał(a): Brawo, i już wiem kogo naśladować kogo nękać jak coś nie będę wiedział ☺️😁 Dzięki Jeżeli tylko będę w stanie pomóc Serki już po solance. Do Świąt będą w lodówce, o ile wcześniej nie zostaną zjedzone 😋 Wyszedł nawet „naparstek” ricotty. Jutro będzie na śniadanie. Ze szczypiorkiem Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij #3387 Opublikowano 10 Marca 19 minut temu, Radek. napisał(a): Trzeba będzie spróbować 🙃 Smak podobny do orzeszka włoskiego to mój faworyt😋. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij #3388 Opublikowano 10 Marca W dniu 9.03.2024 o 18:49, Grzewlod napisał(a): Spróbuj z kozieradką dla mnie jest The Best. O tak. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.