@halusia@ Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Września 2010 Dzisiaj zrobiłam moją biała kiełbaskę. WP. kl szynka - 4 ,5 kg Wp. kl III 2,5 kg Przyprawy: Sól , pieprz, majeranek , czosnek. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Września 2010 Zmusiłaś mnie by sprawdzić czy w lodówce zgasiłem światło. :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Września 2010 Zmusiłaś mnie by sprawdzić czy w lodówce zgasiłem światło. :clap: :brawo: :clap: Henio zapraszam i do Ciebie starczy :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Września 2010 Się kobitka rozszalała :grin: :clap: :clap: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 23 Września 2010 Się kobitka rozszalała :grin: :clap: :brawo:Oj szalała, szalała ale jeszcze długa droga przede mną :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 23 Września 2010 Pod tą kiełbaskę :clap: :clap: :clap: [ Dodano: Czw 23 Wrz, 2010 21:28 ] j szalała, szalała ale jeszcze długa droga przede mną :grin:Też tak kiedyś o sobie pisałem :grin: , nadal jest jeszcze daleko, ale @halusia@, mamy już bliżej niż dalej Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 23 Września 2010 Dziękuję Zbóju :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 23 Września 2010 WP. kl szynka - 4 ,5 kg Wp. kl III 2,5 kg W przepisie brakuje mi wp kl boczek, pewnie chuda wyszła, ale ładnie skręcona do foty. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 23 Września 2010 W przepisie brakuje mi wp kl boczek, pewnie chuda wyszła, ale ładnie skręcona do foty. Nie dodałam tym razem boczku, owszem jest chuda ale domownicy właśnie taka lubią . :tongue: Pozdrawiam Halusia Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 23 Września 2010 owszem jest chuda ale domownicy właśnie taka lubią . :tongue: Daj im polubić inną białą, taką tłustszą, dobrze przyprawioną tzw. wiejską. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 23 Września 2010 :clap: :clap: :clap: Piękny wyrób!! A ja w pracy bez kolacji :sad: :sad: :!: :!: Cytuj Co nas nie zabije to nas wzmocni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 23 Września 2010 Dzisiaj zrobiłam moją biała kiełbaskę. No nie , zaraz idę na" banę" i jadę do Inowrocławia . Na śniadanko się melduję . :thumbsup: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 23 Września 2010 Jasne..i może z kolacją "" :tongue: :grin: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 23 Września 2010 :clap: :thumbsup: idę suszyć klawiaturę pa Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beiot Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 23 Września 2010 @halusia@, ładny ślimaczek. Oj rozkręcasz się, aż miło. Chyba też muszę zrobić białą. Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 23 Września 2010 WP. kl szynka - 4 ,5 kgwp kl boczekNo :wink: Halusia polecam kielbaski a raczej slimaki w jelitach cienkich dzieci je uwielbiaja :thumbsup: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 24 Września 2010 Piękne wyroby :grin: :thumbsup: :clap: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 24 Września 2010 Ciekawe jaki będzie Trzeci krok? Czym Nas Halusia zaskoczy? :clap: :clap: :clap: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 24 Września 2010 Halusia polecam kielbaski a raczej slimaki w jelitach cienkich dzieci je uwielbiaja :thumbsup: Na fotce w środku jest właśnie kiełbaska w jelicie cienkim. Oj z tym nadziewaniem ciężka sprawa, strasznie wolno idzie. Pozdrawiam Halusia Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 24 Września 2010 Daj im polubić inną białą, taką tłustszą, dobrze przyprawioną tzw. wiejską Popieram ,popieram.Też mi brakuje IIwp. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 24 Września 2010 Popieram ,popieram.Też mi brakuje IIwp.Bedziesz robic to sobie dodasz nie kazdy toleruje tluste kielbasy moze halusia chciala biala ala szynkowa i nie nam nazucac komus wlasnych smakow bo ja daje do kawy 3,5 lyzeczki cukru ..czy za slodkie ?ja tak lubie :grin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 24 Września 2010 Bedziesz robic to sobie dodaszNie wiem czy zauważyłeś ,że napisałem "mi".Jeśli nie to pogrubiłem.Nic nikomu nie narzucam.A jeśli już to ja robię z szesnastki i wcale nie jest taka tłusta, ale to moje zdanie. [ Dodano: Pią 24 Wrz, 2010 18:03 ] do kawy 3,5 lyzeczki cukru ..czy za slodkie ?. Widzisz tak się składa ,że ja też :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 24 Września 2010 pis67 napisał/a: Daj im polubić inną białą, taką tłustszą, dobrze przyprawioną tzw. wiejską Popieram ,popieram.Też mi brakuje IIwp. Panowie ja sie zgadzam z Waszą opinią ale dlatego napisałam'' Moja biała kiełbasa'' ponieważ właśnie taką lubi moja rodzina. :grin: Pozdrawiam Halusia Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 24 Września 2010 Rodzina rzecz święta !. @halusia@ (fajny masz ten nick) :grin: Na fotce w środku jest właśnie kiełbaska w jelicie cienkim. Oj z tym nadziewaniem ciężka sprawa, strasznie wolno idzie. Tak to już jest, że im cieńsze jelito to trzeba ostrożniej, a co za tym idzie wolniej choć praktycznie powinno być na odwrót. Ale tak to już jest z tymi jelitami. Sam jestem ciekaw czym nasz zaskoczysz. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 24 Września 2010 Sam jestem ciekaw czym nasz zaskoczysz.miro najstarsi górale tego nie wiedzą :grin: A co do nicku to taka ze mnie małpka @...@ Pozdrawiam Halusia Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.