Skocz do zawartości

Kiełbasa surowa suszona pokryta białym nalotem


Wujaszek Tom

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam przepisu na kiełbasę którą miałem przyjemność wprowadzić kilka lat temu we Francji.

Teraz dostaję pętko kiedy przyjeżdża moja szwagierka,niestety niejest w stanie dostać przepisu na nią. Ostatnio czytałem post Dymka o kulturach bakteryjnych i zastanawiam się czy jest ona potrzebna właśnie na początek. Ma ona tak inny zapach i smak od naszych, że trudno o niej zapomnieć.

 

Pozdrawiam wujtom

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przeczytaj mój ostatni post https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=714 w odnośnikach znajdziesz rozwiązanie swojego problemu.

Tak swoją drogą nie zrobisz takiej francuskiej kiełbasy, gdyż nie masz składu przypraw i konkretnej kultury starterowej.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.