Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Przygotowania do świąt.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Goście

Napisano 12 gru 2010 - 18:46

By nie za bardzo zgłodnieć do wigilii to mam zupę rybną z "odpadów" z karpia z ryżem.

Czy mógłbyś się podzielić przepisem?

#42 Papcio

Papcio

    Weteran

  • **VIP Junior**
  • 1947 postów
  • MiejscowośćRudnik sl

Napisano 12 gru 2010 - 20:37

Ja filetuję karpia, głowa bez skrzeli i oczu, ogon, kręgosłup gotuję tak jak na rosół HI! i do tego ryż, wychodzi coś w rodzaju "rybnej pomidorowej" :) :) Nam smakuje a jest prosta a i odpady są zagospodarowane :grin: :grin: :grin:
Trzeba przecedzić! Warzywa jak do rosołu.

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#43 madlinka

madlinka

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1178 postów

Napisano 12 gru 2010 - 20:37

ja wrzuciłam przepis na kapustę z grochem w odpowiednim temacie :)
z boczkiem też czasem robię, ale nie na Wigilię.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych