citromos Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jezeli cos potrzebujecie do przetulmaczenia chetnie pomagam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 30 Maja 2019 Wiem - wiem - łopata zardzewiała ale temat bardzo interesujący - tym bardziej iż mam za zadanie zrobienie dobrej i ostrej kiełbaski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) dobrej i ostrej kiełbaski zamiast paprika (czerwona,zmielona) 15 dkgdasz ostrej i będzie ogień Praktycznie każdą kiełbasę idzie podkręcić jak dasz trochę tego czerwonego palącego Edytowane 30 Maja 2019 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 30 Maja 2019 każdą kiełbasę idzie podkręcić tylko jest ta granica , która u mnie jest dość daleko przesunięta w dawce kapsaicyny - no i wiem papryka ostra czy chili - kazda inny ma wskaźnik - Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 30 Maja 2019 @Muski, dodaj chilipapryke suszona i bedzie ostra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 30 Maja 2019 no i wiem papryka ostra czy chili - kazda inny ma wskaźnik Jest jeszcze skorpion.Zalałam kilka papryczek oliwą i jedna kropla rozpala garnek gulaszu Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 30 Maja 2019 Jest jeszcze skorpion. Nieeee to rzeczywiście dla kamikadze i chyba tylko Twoją metodą - pośrednią. Ale idąc tym tropem - 2 krople i mam całe 10 kg - kiełbasę piekielnicę Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 30 Maja 2019 http://grocceni.com/tor/fustkolb.htmlCiekawa stronka. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 30 Maja 2019 Muski, zrób merquezy. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 30 Maja 2019 zrób merquezy. A to jest dobry pomysł harisa i kminek Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belizariusz Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Żadne tam kropelki. Dodatek papryki w proszku, poza wpływem na smak, ładnie barwi kiełbasę. Na zdjęciu moja kiełbasa dojrzewająca z dodatkiem słodkiej papryki wędzonej i ostrej. Cytuj Vituperatio stultorum laus est. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.