arkawroc Posted March 15, 2013 Report Share #76 Posted March 15, 2013 pytam bo z suszonej jeszcze nie robiłem, ale dobrze wiedzieć ,idzie powoli sezon grillowy więc trza wziąść się do roboty i wydreptać jakieś 30 kg kaszanki :thumbsup: Quote dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274971 Share on other sites More sharing options...
abratek Posted March 15, 2013 Report Share #77 Posted March 15, 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smak - możliwe że to tylko sugestia ale ... niemniej dla większości nie ma absolutnie żadnej różnicy Quote Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274993 Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted March 15, 2013 Report Share #78 Posted March 15, 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smakKolor to można dopracować,ale smak jak dla mnie też jest inny tzn. świeża ma lepszy. Quote Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-274998 Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted March 16, 2013 Report Share #79 Posted March 16, 2013 Mi wydaje się ze jest niewielka różnica w kolorze i chyba wyczuwam nieco inny smak A po czym tak sądzisz bo jak po spółdzielczej to pamiętasz ,że to była półkrwi. :grin:. Ja różnicy nie wyczuwam choć wolę białą. Quote Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-275032 Share on other sites More sharing options...
masakrator Posted March 16, 2013 Report Share #80 Posted March 16, 2013 Ze świeżą krwią będziesz miał problem. Kup sobie krew w proszku i problem masz z głowy. Wiem, napiszesz, że to nie to samo co świeża, ale ...... polecam. :grin: Wręcz przeciwnie!!! Tyl co kupiłem u Ciebie szanowny Miro kały kilogram suszonej krwi - już jest u mnie . Miałem jednak nadzieję na oryginał, niemniej jednak na Święta zjem własną kaszankę - bez względu jaka wyjdzie :grin: Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-275042 Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted April 14, 2013 Report Share #81 Posted April 14, 2013 Jak długo można przechowywać zamrożoną krew :question: Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-280566 Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted April 14, 2013 Report Share #82 Posted April 14, 2013 Jak długo można przechowywać zamrożoną krew :question: Nie wiem czy to jest zgodne z Polską Normą . Ja w zamrażarce przy -24 stopnie mam . nawet do roku . Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/502-krew-do-kaszanki/page/4/#findComment-280568 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.