Jump to content

Recommended Posts

Zrób ten z Akademii Dziadka - tylko na poczatek nic nie kombinuj. Trzymaj się przepisu.

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1189

I tutaj trochę wypróbowanych przepisów: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=40

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zrób ten z Akademii Dziadka - tylko na poczatek nic nie kombinuj. Trzymaj się przepisu.

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1189

I tutaj trochę wypróbowanych przepisów: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=40

Dzięki za pomoc.

 

[ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 00:09 ]

Czy skórę z łba też kroję do salcesonu?

y skórę z łba też kroję do salcesonu?

Oczywiście ,że tak.Wszystko prócz kości. :grin:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Tylko ją "ogol" lub opal, by nie było ewentualnie kłopotu z pozostałą sierścią. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Maska to zdjęta skóra z głowy, a nochal jest właśnie w masce :lol: i gotujemy, uważaj na cienkie chrząstki w nochalu :lol:

Podstawa to porządne wyczyszczenie maski ze szczeciny, wykrojony dokładnie środek ucha wewnętrznego,sprawdzenie czy nie ma przypadkiem oka, rzęsy wycinamy.

  • 2 weeks later...

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=764&highlight=fotosik

proszę cię bardzo , tylko pamiętaj zdjęcia muszą mieć odpowiednią wielkość , czyli musisz je zmniejszyć na komputerze .

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Takie fotki pięknego i pysznego salcesonu przesłał mi kolega kertoipg,

Pozwalam je sobie wkleić na forum .

Dzieło kolegi kertoipg, :clap: :clap: :clap:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

  • 2 weeks later...
Jak chcesz z wątróbką to zrób Brunszwicki.Biały z wątrobą nie pasi

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

czy nie zepsuję salcesonu białego dodając ją .

 

 

Nie zepsujesz , jednak ja bym nie dawał . Do czarnego czasami trochę dodaję .

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.