Bogdan1947 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam. Parówki Tiera wyglądają super i pewno tak samo smakują. Moje doczekały się wędzenia i efekt jak dla mnie super a najważniejsze, że nabrały koloru, o zapachu nie wspomnę. Zrobiłem to tak: Rozmroziłem, obsuszyłem w wędzarni (prawie godzinę) mocno rosiły. potem 40 min wędzenia, parzenie w 72st wodzie przez 15 min. Porcja z ostatniego kija ponownie do wędzarni. Poniżej fotki po jednokrotnym wędzeniu i po dowędzeniu. Poniżej wyszło obok :blush: , ale widać o co chodzi Cytuj Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.