Skocz do zawartości

Parówka domowa


anerka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Parówki Tiera wyglądają super i pewno tak samo smakują.

Moje doczekały się wędzenia i efekt jak dla mnie super a najważniejsze, że nabrały koloru, o zapachu nie wspomnę.

Zrobiłem to tak:

Rozmroziłem, obsuszyłem w wędzarni (prawie godzinę) mocno rosiły.

potem 40 min wędzenia, parzenie w 72st wodzie przez 15 min. Porcja z ostatniego kija ponownie do wędzarni.

Poniżej fotki po jednokrotnym wędzeniu i po dowędzeniu.

Poniżej wyszło obok :blush: , ale widać o co chodzi

Pozdrawiam Bogdan
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.