Maxell Posted April 8, 2011 Report Share #1 Posted April 8, 2011 Może ktoś z Państwa jest chętny do poprowadzenia naszego konta (WB) na Facebook'u? Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 20, 2012 Report Share #2 Posted June 20, 2012 Brakuje mi konta Braci Wędzarniczej na FB Już ten temat (o ile się nie mylę rok temu :rolleyes: ) był poruszany..niestety ..pomysł umarł śmiercią naturalną :mellow: z braku chętnych do prowadzenia takiego konta ,a także z racji tego,że wiele osób nie ma i nie zamierza zakładać konta na FB Troszkę w tej sprawie zrobiłem. https://www.facebook.com/pages/W%C4%99dliny-Domowe/314731745282144 Jeśłi ktoś z WB chciałby się dołaczyć do tworzenia i administrowania, to zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted June 21, 2012 Report Share #3 Posted June 21, 2012 Na FB jest też takie konto : http://www.facebook.com/groups/169073723117064/ Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr69 Posted June 21, 2012 Report Share #4 Posted June 21, 2012 Na FB jest też takie konto : http://www.facebook.com/groups/169073723117064/ w miarę wiedzy i możliwości staram się aktywnie uczestniczyć w reklamie na FB :grin: Quote ąıqoɹ ǝıu ɔıu oɔ ɯʎʇ oʞlʎʇ ęıs ǝɾɐpn oʞʇsʎzsʍ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Krzysztof_ Posted June 21, 2012 Report Share #5 Posted June 21, 2012 http://www.facebook.com/pages/Wedliny-Domowe/147716798605548 Ato konto no nie jest "nasze"? Quote Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 21, 2012 Report Share #6 Posted June 21, 2012 Nikt nikomu tak naprawdę nie każe zakładać konta na FB. Przecież nikt nie każe nikomu dodawać tam zdjęć, pisać danych adresowych itp.to konto, może figurować jak każde inne konto chociażby to na WD! Jest uzytkownik, ma dostęp i możliwość pisania.... więc w czym rzecz? TeBe założył "NASZE" więc można w nim podziałać również .... trzeba być kreatywnym, a nie spoczywać na laurach .... Quote Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 21, 2012 Report Share #7 Posted June 21, 2012 Tamte profile są martwe, nic na nich się nie dzieje. Ja próbuję coś robić przekierowując gości na nasze Forum. Z oczywistych powodów nie mogę publikować Waszych zdjęć, tylko swoje. Jeśli ktoś z Was na konto na FB, to zapraszam do tworzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 21, 2012 Report Share #8 Posted June 21, 2012 co to jest to FB ??? forum tu też dobre jest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 21, 2012 Report Share #9 Posted June 21, 2012 Bartniku, to jest tak:Jeżeli założymy, ze forum jest dla tych, którzy już są na forum, to rzeczywiście strona na FB jest niepotrzebna. Bo siedzimy sobie na forum, gadamy i jest fajnie. Ale jeśli mamy jakąś misję i chcemy propagować Domowe Wędliniarstwo, to FB jest narzędziem marketingowym do szerzenia naszych idei, czyli tzw. ewangelizacji :-) 4 lipca założyłem stronke na FB, mamy 364 "lajki" co jest niezłym wynikiem. Z FB odsyłam na nasze Forum przy każdej okazji, więc co w tym złego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 21, 2012 Report Share #10 Posted June 21, 2012 FB. daj linka zobaczę co to jest.Może lepsza reklama WB by była coś w rodzaju jak na skrzynkę e-mail przychodzi niechciana poczta, typu kredyt, auto, telefon. Nie wiem na jakich zasadzie to przychodzi, ale przychodzi, jak pisze za zgodą użytkownika danej darmowej skrzynki pocztowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 21, 2012 Report Share #11 Posted June 21, 2012 https://www.facebook.com/pages/W%C4%99dliny-Domowe/314731745282144 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 21, 2012 Report Share #12 Posted June 21, 2012 Widzę to początkuje, mało zdjęć jest, nie lubię czytać, lepiej patrzeć! A jak nie napatrzę to … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 21, 2012 Report Share #13 Posted June 21, 2012 Pracuję nad tym od 2 tygodni. Nie mogę kraść Waszych zdjęć z forum i publikować na FB :-) Mogę publikowac tylko moje zdjęcia. Dlatego fajnie by było, gdyby kilku z Was dołaczyło się do tworzenia tej strony na FB. Ewentualnie byłbym wdzięczny, gdyby Forumowicz upoważnił mnie do wykorzystania jego zdjęć z forum do publikacji na FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted June 21, 2012 Report Share #14 Posted June 21, 2012 byłbym wdzięczny, gdyby Forumowicz upoważnił mnie do wykorzystania jego zdjęć z forum do publikacji na FB.. Upoważniam, moje możesz publikować. Pozdrawiam. Quote Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 21, 2012 Report Share #15 Posted June 21, 2012 byłbym wdzięczny, gdyby Forumowicz upoważnił mnie do wykorzystania jego zdjęć z forum do publikacji na FB.. Upoważniam, moje możesz publikować. Pozdrawiam.A mogę cytowac Twoje posty z Forum, jako opisy do zdjęc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted June 21, 2012 Report Share #16 Posted June 21, 2012 TeBe, jeśli uznasz za stosowne, jasne że możesz. Quote Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 22, 2012 Report Share #17 Posted June 22, 2012 TeBe, jeśli u mnie znajdziesz coś ciekawego, to proszę bardzo, nie mam nic przeciwko może nie jestem autorytetem, ale... Quote Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted June 22, 2012 Report Share #18 Posted June 22, 2012 Jestem jak najbardziej za naszym miejscem na Facebook'u, ale powiem szczerze stary nie jestem, internet, kompy, strony www to dla mnie nie problem, jednak jak zaloguję się na Facebook'u to ni cholera nie wiem co gdzie i jak. Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 22, 2012 Report Share #19 Posted June 22, 2012 Jak ktos nie może znależć na FB stronki WB, to pproszę o PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr69 Posted June 22, 2012 Report Share #20 Posted June 22, 2012 Jestem jak najbardziej za naszym miejscem na Facebook'u, ale powiem szczerze stary nie jestem, internet, kompy, strony www to dla mnie nie problem, jednak jak zaloguję się na Facebook'u to ni cholera nie wiem co gdzie i jak. znam ten ból. czasem muszę się córki spytać jak coś tam ustawić a i tak nie jest tak jak bym chciał. :???: Facebook jest wyborem pomiędzy zachowaniem prywatności, możliwością reklamy i kontaktem ze znajomymi. Wychodzę z założenia że nie mam nic do ukrycia a gdyby ktoś był zainteresowany jakimś wspólnym biznesem to przynajmniej tam mnie znajdzie. Quote ąıqoɹ ǝıu ɔıu oɔ ɯʎʇ oʞlʎʇ ęıs ǝɾɐpn oʞʇsʎzsʍ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 22, 2012 Report Share #21 Posted June 22, 2012 Najprościej kliknąc w ten link: https://www.facebook.com/pages/W%C4%99dliny-Domowe/314731745282144 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 22, 2012 Report Share #22 Posted June 22, 2012 Ponawiam prośbę o zgodę na publikację zdjęć waszych wyrobów na Facebooku. Prosze o PW lub zgodę w wątku. Dziękuje myth`owi i Anerce za udzielenie zgody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 22, 2012 Report Share #23 Posted June 22, 2012 TeBe, noł problem, tylko szkoda, że słabiutki odzew w spr. foto ... Quote Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted June 22, 2012 Report Share #24 Posted June 22, 2012 TeBe,... że słabiutki odzew w spr. foto ... Tylko foto? :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted June 22, 2012 Report Share #25 Posted June 22, 2012 Ja wyrażam zgodę jeśli Ci coś z moich wyrobów podpasuje :smile: Quote "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts