GuRu Posted June 29, 2012 Report Share #51 Posted June 29, 2012 Pokemon.. jesteś za stary, żeby to zrozumieć.. ;-) Ale może chcemy wychować następne pokolenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darhel Posted June 29, 2012 Report Share #52 Posted June 29, 2012 do dupy i przereklamowane Dzieci miewają depresję jak znikają z FB ... moim zdaniem chore, no ale mam cztery dychy i pewnie się nie znam ... :grin: Quote "Chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted June 29, 2012 Report Share #53 Posted June 29, 2012 no ale mam cztery dychy i pewnie się nie znamtak jak ja od 9 czerwca Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted June 29, 2012 Report Share #54 Posted June 29, 2012 do dupy i przereklamowane Dzieci miewają depresję jak znikają z FB ... moim zdaniem chore, no ale mam cztery dychy i pewnie się nie znam ... :grin: Ja mam 53 i jakoś się łapię... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darhel Posted June 30, 2012 Report Share #55 Posted June 30, 2012 TeBe, to co robisz, uważam, że dla społeczności WB jest dobre. Źle zrozumiałeś moją wcześniejszą wypowiedź. Quote "Chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julian Posted June 30, 2012 Report Share #56 Posted June 30, 2012 Koledzy Proszę was bardzo gorąco. Uchowajcie Wędliny Domowe od feceboka. Jak mogę staram się unikać. Denerwuje mnie to że nie mogę kupić telefonu, czy aparatu bez wgranej aplikacji faceboka. Wszystko na tym świecie zaczyna być lub jest powiązane z facebokiem. Proszę o zachowanie choć trochę godności i z szacunku dla "tradycji masarskiej" uchrońcie WD od znaczków z literką f lub lubię to. Bez urazy dla facebokowiczów lecz uważam że jest to świadome i dobrowolne poddanie się kontroli systemu. Już wkrótce może nie będę istniał gdyż nie mam konta na fb, więc niech ten post zostanie pamiątką po mnie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted June 30, 2012 Report Share #57 Posted June 30, 2012 uważam że jest to świadome i dobrowolne poddanie się kontroli systemu.Popieram, na tym f byłem dwa razy... chociaż i swoje konto tam założyłem... za tym drugim razem... i koniec... to jest masakra... Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted June 30, 2012 Report Share #58 Posted June 30, 2012 Pokemon to nie jest masakra. Małymi kroczkami do przodu. Sam się uczę i już jest coraz lepiej. :grin: Koledzy Proszę was bardzo gorąco. Uchowajcie Wędliny Domowe od feceboka. Jak mogę staram się unikać. Denerwuje mnie to że nie mogę kupić telefonu, czy aparatu bez wgranej aplikacji faceboka. Wszystko na tym świecie zaczyna być lub jest powiązane z facebokiem. Proszę o zachowanie choć trochę godności i z szacunku dla "tradycji masarskiej" uchrońcie WD od znaczków z literką f lub lubię to. Bez urazy dla facebokowiczów lecz uważam że jest to świadome i dobrowolne poddanie się kontroli systemu. Już wkrótce może nie będę istniał gdyż nie mam konta na fb, więc niech ten post zostanie pamiątką po mnie. Pozdrawiam. Julian nie przesadzaj. Wszystko idzie do przodu i my też powinniśmy. :grin: Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted June 30, 2012 Report Share #59 Posted June 30, 2012 Małymi kroczkami do przodu.Nie wiem, ja bez neta, kompa, to jak bez ręki ale do f... za chiny nie mogę się przekonać... Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted June 30, 2012 Report Share #60 Posted June 30, 2012 Ja też tego nie kumam jak mówią ale staram się.Skoro młody da rade to ja nie dam ? :grin: TeBe jak dodać konto wedlinydomowe z FB do swojego profilu żebym nie musiał go za każdym razem szukać ? Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted June 30, 2012 Report Share #61 Posted June 30, 2012 4. 200 tysięcy wyświetleń strony na FB chyba nie jest żadną wartościa dla naszego forumTeBe pozwolę sobie nie zgodzić się z tym w 10000% :grin: każda kolejna osoba, która dowie się o forum i być może zacznie wytwarzać swoje wyroby to wielki potencjał.. nie wspominając, że możesz w ten sposób wpłynąć realnie na życie innych :grin: 3. Tylko 2 osoby z forum WB upoważniły mnie do publikacji ich zdjęć na FB :devil: Bracia i Siostry dajcie trochę wsparcie dla tej pozytywnej inicjatywy :grin: TeBe, :clap: :clap: :clap: Pozdrawiam Quote Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Krzysztof_ Posted June 30, 2012 Report Share #62 Posted June 30, 2012 Julian napisał/a: Koledzy Proszę was bardzo gorąco. Uchowajcie Wędliny Domowe od feceboka. Jak mogę staram się unikać. Denerwuje mnie to że nie mogę kupić telefonu, czy aparatu bez wgranej aplikacji faceboka. Wszystko na tym świecie zaczyna być lub jest powiązane z facebokiem. Proszę o zachowanie choć trochę godności i z szacunku dla "tradycji masarskiej" uchrońcie WD od znaczków z literką f lub lubię to. Bez urazy dla facebokowiczów lecz uważam że jest to świadome i dobrowolne poddanie się kontroli systemu. Już wkrótce może nie będę istniał gdyż nie mam konta na fb, więc niech ten post zostanie pamiątką po mnie. Pozdrawiam. Julian nie przesadzaj. Wszystko idzie do przodu i my też powinniśmy. :grin: _________________ Dokładnie technika idzie do przodu. Przykład kiedyś wystarczył aparat cyfrowy 2Mpix a teraz zaczynają się od 10Mpix. Myśle że FB i WD powinny razem zaistnieć. Nikt nikogo nie zmusza do zapisywania sie na siłę. Ja osobiście kliknąłem. Dla odmiany można utworzyć alternatywę na NK. TeBe, tak dalej trzymaj, tylko przydała by się zgoda z WB. Quote Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted June 30, 2012 Report Share #63 Posted June 30, 2012 TeBe w regulaminie pisze jak byk: http://wedlinydomowe.pl/nota-prawna 11. Użytkownik dodając materiały w jakiejkolwiek postaci na stronie www.wedlinydomowe.pl wyraża zgodę na nieograniczone czasowo i terytorialnie udostępnianie ich bez żadnych ograniczeń wszystkim użytkownikom strony. Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted June 30, 2012 Report Share #64 Posted June 30, 2012 Może ktoś z Państwa jest chętny do poprowadzenia naszego konta (WB) na Facebook'u?To już chyba coś znaczy ? Quote Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted June 30, 2012 Report Share #65 Posted June 30, 2012 TeBe myślę ,że w sprawie FB to trzeba bezpośrednio z Maxell'em gadać a On nie dość ,że w tej chwili ma ograniczony dostęp do internetu to w dodatku zajęty jest organizacją zlotu ogólnopolskiego . Myślę , ,że najlepiej napisać do Maxell'a w tej sprawie maila choć obawiam się, że dopiero po zlocie będzie miał trochę czasu. [ Dodano: Sob 30 Cze, 2012 15:42 ]2 osób z WB, które upoważniły mnie do publikacji ich zdjęć Oj TeBe naliczyłam 4 osoby , które jasno wyraziły zgodę :grin: Quote "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted July 1, 2012 Report Share #66 Posted July 1, 2012 TeBe w regulaminie pisze jak byk: http://wedlinydomowe.pl/nota-prawna 11. Użytkownik dodając materiały w jakiejkolwiek postaci na stronie www.wedlinydomowe.pl wyraża zgodę na nieograniczone czasowo i terytorialnie udostępnianie ich bez żadnych ograniczeń wszystkim użytkownikom strony. Miro, to znaczy że bez sensu proszę o zgodę na wykorzystywanie Waszych zdjęć na FB, bo regulamin forum daje mi taką możliwość? O, fajnie, mam zatem materiały promocyjne :-) Zaraz zabieram się za robotę :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted July 1, 2012 Report Share #67 Posted July 1, 2012 TeBe..przeczytaj jeszcze raz to dobrze...Użytkownicy udostępniają na tej stronie (czyli WD) wszystkie materiały.Nie ma za to nigdzie napisane,że można je dalej wykorzystywać w dowolny sposób..czyli wrzucać na inną stronę Quote "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted July 1, 2012 Report Share #68 Posted July 1, 2012 TeBe..przeczytaj jeszcze raz to dobrze... Użytkownicy udostępniają na tej stronie (czyli WD) wszystkie materiały.Nie ma za to nigdzie napisane,że można je dalej wykorzystywać w dowolny sposób..czyli wrzucać na inną stronę No to ja już nie wiem, ale właczyłem mózg i myślę sobie tak: 1. Forum jest częścią strony WD, zatem regulamin WD obowiązuje na forum. 2. Po zarejestrowaniu się na WD jestem "stroną", zatem przysługuje mi prawo zgodnie z p.11 regulaminu WD. 3. Czyli moge wrzucać zdjęcia z forum na inne moje strony, oczywiście muszę szanować prawa autorskie i pod zdjęciami podawać linka do oryginalnego zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted July 1, 2012 Report Share #69 Posted July 1, 2012 Oczywista oczywistość ,że forum jest integralną częścią strony WD :grin: . oczywiście muszę szanować prawa autorskie i pod zdjęciami podawać linka do oryginalnego zdjęcia.i o to właśnie mi chodziło :wink: Quote "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted July 1, 2012 Report Share #70 Posted July 1, 2012 Oczywiście linka mogę nie podawać, jeśli autor udzielił mi innej licencji, mailowo, na PW, lub publicznie ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted July 1, 2012 Report Share #71 Posted July 1, 2012 oczywiście ,że tak. Quote "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted July 1, 2012 Report Share #72 Posted July 1, 2012 Proponuję ustanowić 1 lipca jakimś świętęm na WD, "TeBe i Małgoś zgodzili się". ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 1, 2012 Report Share #73 Posted July 1, 2012 Oczywiście linka mogę nie podawać, jeśli autor udzielił mi innej licencji, mailowo, na PW, lub publicznie ;-)Najlepiej podawaj przy każdym i problem czy mogłeś czy nie wstawić zdjęcie/materiał masz z głowy. Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted July 1, 2012 Report Share #74 Posted July 1, 2012 Najlepiej podawaj przy każdym i problem czy mogłeś czy nie wstawić zdjęcie/materiał masz z głowy Z prawnego punktu widzenia tak, ale wydaje mi się a wręcz jestem o tym przekonany ,że najlepiej jest mieć osobistą zgodę autora. Quote Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted July 1, 2012 Report Share #75 Posted July 1, 2012 Podbudowany Waszymi opiniami działam nadal. Mamy już 800 "lajków". http://farm9.staticflickr.com/8023/7478751270_6732d91a19_c.jpg wb1 by TeBeWAW, on Flickr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts