Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

Wiesz, nie jest jednym z tych małych szczekających piesków. Ale jest za to czujna, zwłaszcza w nocy jak ktoś się kręci koło furtki.

[ Dodano: Wto 21 Cze, 2011 08:27 ]

Ja miałam wcześniej Amstaffa super rasa. Ale niestety więcej z nim było kłopotu nikt nie chciał z nim zostać jak wyjeżdżaliśmy, choć był bardzo dobrze ułożonym psem. A teraz małą Lejdoszkę biorę w " kieszeń " i jadę. :smile:

Witajcie! Aja mam 'diabła tasmańskiego'... :grin: ale nie zawsze taki straszny jest Jeszcze kocinka ma na imię Jaśko właśnie mnie pilnuje przy komputerze...

Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

ale ja sobie postanowiłem kiedyś albo dzieci albo psy ale to moje prywatne zdanie.

ja uważam, że pies uczy dziecko odpowiedzialności i szacunku do zwierząt, nasz Astinek był nim pojawiła się Zuzia i dla niej czymś naturalnym jest pies, potrafi się nim opiekować, bawić z nim, głaskać.

Wiesz, nie jest jednym z tych małych szczekających piesków. Ale jest za to czujna, zwłaszcza w nocy jak ktoś się kręci koło furtki.

zazdroszczę mój Astin szczeka na wszystko i wszystkich, wystarczy że się w domu szybciej poruszę :devil:

Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło

• 3 weeks later...

MIŁOŚĆ

JEST PIĘKNYM KWIATEM

KTÓRY KWITNIE

POŚRÓD CHWASTÓW

pokemon15, Wspaniale. My mamy boksera, suczkę 2,5 letnią (to już drugi pies rasy bokser - wcześniej mieliśmy również inne). Mamy również kotkę, która ma 8 lat i pamiętała naszą pierwszą suczkę, boksera praktycznie identycznego z obecnym. Kot, jak to kot. Zawsze chodzi swoimi drogami. Jednak tę bokserkę zaakceptował od pierwszego dnia. Poprzednia (Saba-tak miała na imię) przeżyła u nas 16 lat! Wychowywała się razem z naszymi dziećmi. Weterynarz powiedział, że podarowaliśmy jej drugie, życie (boksery żyją dosyć krótko). Mam nadzieję, że młoda Saba (ma na imię tak jak poprzedniczka), też dożyje 16 lat!!! Psy i koty (i inne zwierzęta) są wspaniałe!!!..............Temat "rzeka". :))

[ Dodano: Pon 11 Lip, 2011 00:02 ]

pokemon15, A, żeby nie było tak zbyt daleko od tematu "wędzarniczej braci"!!! Nasza Saba nie zje wędliny, którą czasami ja (niestety!) zjadam!!! Kot zresztą też!!!

Andrzej

drugie zdjęcie jest niesamowite

Pasztet normalnie nie daje Lunie spokoju :) Masakra, tzn fajnie, bomały by sie chciał bawić cały czas, a Luna nawet pospać nie moze spokojnie, co sie połozy, to zaraz Pasztet jej na głowe włazi ( sie nauczył skubaniec), z resztą po moich nogach tez juz spokojnie sie wspina na kanapę :mellow: he he

Ale fajnie jest :) tylko teraz trzeba cały czas pilnować Bartka... bo ten od jakiegoś czasu lubi ściskać kotka... :???:

http://img638.imageshack.us/img638/1506/dscf0048bn.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/267/dscf0054n.jpg

MIŁOŚĆ

JEST PIĘKNYM KWIATEM

KTÓRY KWITNIE

POŚRÓD CHWASTÓW

Witam, no to ja także się pochwalę, z żoną staliśmy się posiadaczami małego kotka. Wczoraj spacerowałem z żoną drogą przy lesie i znaleźliśmy maleńkiego kotka. Poszliśmy z nim popytać okolicznych mieszkańców czy może komuś nie uciekł. Okazało się że tego samego dnia ktoś podjechał i wyrzucił z samochodu kilka takich kotków. Został ten jeden. Żal się nam go zrobiło dlatego postanowiliśmy go przygarnąć. W weekend skoczę z nim do weterynarza żeby go zbadał i odrobaczył, w końcu to przybłęda nie wiadomo gdzie się szlajał.
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

W miejscu gdzie mieszkam jest dużo takich miejsc.. A to jest aleja lipowa prowadząca z pałacu do małego jeziorka otoczonego dębami... :grin:

Małgoś, to Ty mieszkasz w pałacu :question: Ale masz fajnie :wink:

Jeśłi ktoś szuka pieska dla siebie to znalazłem dzisiaj w sieci stronę Fundacji Warta Goldena, bardzo ciekawa inicjatywa

http://wartagoldena.org.pl/forum/index.php

A poniżej nasza Horunia, gdy jest rozgrzana po wyczerpującym spacerze uwielbia chłodzić się w błotku i nie mam na to wpływu taka jej uroda.

Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu każdego mężczyzny.