Jump to content
Przypominam wszystkim Państwu, iż celem ochrony naszych unikatowych zasobów, dostęp do działu z recepturami branżowymi, możliwy jest dopiero po osiągnięciu liczby co najmniej 35 postów na forum. ×

Recommended Posts

Odeszła Mania. Wspaniały Pies i Przyjaciel.

Tak mi przykro :( ... Odszedł Wasz członek rodziny , przyjaciel..  wiem ,ze boli.

Przytulam Was mocno i jestem z Wami....

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

Bardzo mi przykro, one zawsze za krotko sa z nami ale w swecach na zawsze :heart:

Patrzę na swojego "dziadka" i przeraża mnie, że to już bliżej niż dalej. :facepalm:

Radku przykro mi.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Smutno jest jak nasi przyjaciele idą za tęczowy most. Niech pocieszeniem będą wspomnienia o czasie który z nimi spędziliśmy. Współczuje. Edited by Maciekzbrzegu
Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Człowiek zgłupiał na stare lata...  :facepalm: 900 kilosów dymałem po tego słodziaka dzień przed Wigilią... :rolleyes:  Ale za to ile szczęścia... :w00t:

post-44979-0-08358700-1609409757_thumb.jpg

post-44979-0-12425000-1609409762_thumb.jpg

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

900 kilosów dymałem po tego słodziaka dzień przed Wigilią..

Warto było :thumbsup:

Taki do "zacałowania".

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

To kotek przybłęda, przypałętał się z dwa tygodnie temu - kot numer 9 w zeszłym roku, wychudzony, zabiedzony, brudny, zaropiałe oko, niemrawy, teraz już okaz zdrowia i witalności życiowej, poluje na ptaki, biega jak szalony, po prostu ożył, :cool:  Zamieszkał z rudym, kotem numer 8. :cool:

post-41160-0-81819500-1609530098_thumb.jpg

Edited by pis67
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Człowiek zgłupiał na stare lata...  900 kilosów dymałem po tego słodziaka dzień przed Wigilią...   Ale za to ile szczęścia...  
   :clap:  :clap:  :D  

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif