Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

37 minut temu, szrekPL napisał(a):

No faktycznie trochę upasione...

Jeszcze biedy nie ma😃. Moje dziewczyny przyniosły do domu dwa małe dziamgoty. Dla mnie to nie psy nie dość, że plącze się to pod nogami to dziamie bez potrzeby:facepalm:. Nie ma jak to owczarki które nie szczekają bez potrzeby. Ponadto to najmądrzejsze psy mam na myśli starą linię krótko włosych z czasów DDR. Niestety jak ostatnio szukałem to nikt nie miał szczeniaków. Mój diabeł, niedawno odszedł, a ja szukam podobnego.

Messenger_creation_E8A4EDC2-CE03-40E0-9BCF-A4BE6A06B664.thumb.jpeg.7d4ab489db495793c9943d8ad0a8cc69.jpeg

Edited by Grzewlod
2 minuty temu, Grzewlod napisał(a):

Dla mnie to nie psy nie dość, że to plącze się pod nogami to dziamie bez potrzeby:facepalm:

Więc pora na szkolenia dziamgotów 🙂

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Tę naturę można spokojnie okiełznać, my od 30 lat mamy same małe jak to nazywasz dziamgoty ale przegrały walkę ze mną :tongue: chodzą i mruczą, mlaskają,warczą, wzdychają ale w domu nie szczekają :D

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

5 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Córka nauczyła je bardzo dużo ale dziamgot pozostanie dziamgotem natura małego psa.

Mogę popytać o staroniemieckie kolega się zajmuje owczarkami miał nawet hodowle kiedyś i chyba nadal jest w obiegu , całego czarnego będzie problem ale kto wie...

Co do małych psów nie zgodzę się, pies nie magister uczyć go trzeba a tu wielkość znaczenia nie ma (nie mówię o właścicielu ) moje teriery są norowcami więc z założenia powinny płoszyć ale zostały tego oduczone... co ma swoje wady...;)

• 3 months later...