Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Zasady działu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Siara

Siara

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1281 postów
  • MiejscowośćBelgia/Płock

Napisano 18 maj 2011 - 11:28

Zakładając dział "Moje wyroby", chcieliśmy stworzyć miejsce, które będzie Wam służyć do prezentacji Waszych wyrobów.
Nie chodzi tutaj o przepisy, lecz zdjęcia i opisy.
Proszę o nie umieszczanie tutaj przepisów. Służą do tego odpowiednie działy.
Dzięki za zrozumienie.

#2 stef501

stef501

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • Miejscowośćpolska

Napisano 05 kwi 2012 - 17:44

gdzie mogę się dowiedzieć ceny jaką oferują uczestniczy forum za przygotowanie mięsa na szynki/ peklowanie/, i uwędzenie z tego mięsa szynek. czy koszt to 8,00 zł za kilogram surowego mięsa , to nie jest dużo?

#3 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6907 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 16 lis 2013 - 12:17

U mnie rzeźnicy biorą 5zł za sztukę szynki. :cool:






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych