Siara Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Maja 2011 Zakładając dział "Moje wyroby", chcieliśmy stworzyć miejsce, które będzie Wam służyć do prezentacji Waszych wyrobów.Nie chodzi tutaj o przepisy, lecz zdjęcia i opisy.Proszę o nie umieszczanie tutaj przepisów. Służą do tego odpowiednie działy.Dzięki za zrozumienie. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile" PozdrawiamSiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef501 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 gdzie mogę się dowiedzieć ceny jaką oferują uczestniczy forum za przygotowanie mięsa na szynki/ peklowanie/, i uwędzenie z tego mięsa szynek. czy koszt to 8,00 zł za kilogram surowego mięsa , to nie jest dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Listopada 2013 U mnie rzeźnicy biorą 5zł za sztukę szynki. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.