Popieram,ja tez do swojej szynki nie używam chrzanu.
Cały smak jest w wyrobie.-ewentualnie jako dodatek-jakaś sałatka .
Napisano 01 paź 2016 - 08:35
Popieram,ja tez do swojej szynki nie używam chrzanu.
Cały smak jest w wyrobie.-ewentualnie jako dodatek-jakaś sałatka .
Napisano 20 maj 2017 - 16:10
Napisano 20 maj 2017 - 21:05
Gnocchi ze "szpinakiem" w sosie szpinakowo-serowym ...
Może śmiesznie zabrzmi ale co to jest to Gnocchi ??
Robcio tylko nie śmiej się ze mnie
Napisano 20 maj 2017 - 21:14
...właśnie to chciałem halusi - aleeee Małgoś szybszejsza...
Napisano 20 maj 2017 - 21:25
Haluś..
Dzięki Małgosiu i Jacku, to są tak zwane nasze kopytka
Napisano 20 maj 2017 - 21:27
..ano Halinko..nasze kopytka
Napisano 20 maj 2017 - 21:30
Użytkownik roger edytował ten post 20 maj 2017 - 21:32
Napisano 20 maj 2017 - 21:40
Nikt nie zapytał czemu szpinak jest w "łapkach" ... hmmm ano temu że to pokrzywa
Tu akurat się domyśliłam
Co do niby '' kopytek'' , koniecznie muszę zrobić.
Napisano 20 maj 2017 - 23:17
Halusia, ja mam deseczke do robienia takiegoi wzorku na gnocchi na zdjeciu, ale bardzo latwo je skrecac na widelcu, na zewnwtrznej stronie.
Robert, seon pokrzywowy masz, u nas to ja staram sie jakas przyblaana pokrzywe ochronic w ogrodzie , aby pozniej dodac do zielonek aby chociaz odrobina byla w diecie.
Napisano 21 maj 2017 - 06:28
Tutaj - http://www.kuchniapl...otta_10019.html- przepis na gnocchi z ricottą.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych