Maciej_Zaleski Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Maja 2012 Może lepiej nie kombinować i w ramach dokładania sobie do diety wędzonego smaczku, jeść sery wędzone i ryby a szynkę, karczek czy boczek upiec lub bardzo długo dusić na patelni. Bardzo lubię wędzonki, jednak zjedzenie dobrze przygotowanego i upieczonego mięsa sprawia mi olbrzymią radość i nigdy nie zapominam zapakować sobie porcji gdy jestem u mamy:) Uważam również, że jest to najbardziej prosta i dostępna metoda na robienie wędlin w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.