Skocz do zawartości

Wędzenie bez peklowania?


Kiełbasa

Rekomendowane odpowiedzi

Może lepiej nie kombinować i w ramach dokładania sobie do diety wędzonego smaczku, jeść sery wędzone i ryby a szynkę, karczek czy boczek upiec lub bardzo długo dusić na patelni.

 

Bardzo lubię wędzonki, jednak zjedzenie dobrze przygotowanego i upieczonego mięsa sprawia mi olbrzymią radość i nigdy nie zapominam zapakować sobie porcji gdy jestem u mamy:) Uważam również, że jest to najbardziej prosta i dostępna metoda na robienie wędlin w domu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.