Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Salceson wg Zbója"

Piękne, apetyczne, ślinogenne salcesony Wojtku  :tongue:  :clap:

I ta "uszata" tradycja Andrzeja K.  :thumbsup:

Wpisał się w naszą kulturę kulinarną  :)  

Edited by EAnna

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

 

 

I ta "uszata" tradycja Andrzeja K. :thumbsup: Wpisał się w naszą kulturę kulinarną :)

Dokładnie tak :thumbsup::) 

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

 

 

ja daję 110g p-soli na litr wody na kg składników z kością

czy tak to rozumieć :110g w  litrze wody na kg składników ?

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(
 

 

 

czy tak to rozumieć :110g w litrze wody na kg składników ?

No.

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.