wróbel75 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #476 Opublikowano 8 Marca 2023 :clap: Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #477 Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) "Salceson wg Zbója"Piękne, apetyczne, ślinogenne salcesony Wojtku I ta "uszata" tradycja Andrzeja K. Wpisał się w naszą kulturę kulinarną Edytowane 8 Marca 2023 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #478 Opublikowano 8 Marca 2023 I ta "uszata" tradycja Andrzeja K. Wpisał się w naszą kulturę kulinarną Dokładnie tak Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #479 Opublikowano 8 Marca 2023 "Salceson bez ucha, to jak baba bez brzucha" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #480 Opublikowano 9 Marca 2023 ja daję 110g p-soli na litr wody na kg składników z kością czy tak to rozumieć :110g w litrze wody na kg składników ? Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #481 Opublikowano 9 Marca 2023 Nooo Zbóju czapki z głów a pamiętam Twoje pierwsze poczynania jak się np. wędziło na kolor w/g Wojtka Zbója Madeja Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #482 Opublikowano 9 Marca 2023 czy tak to rozumieć :110g w litrze wody na kg składników ? No. Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #483 Opublikowano 9 Marca 2023 Dziękuję . Przymierzam się ... , ale będzie pewnie problem z uszami , a przecież swoich nie obetnę Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.