Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Nasze wyroby mięsne.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
163 odpowiedzi w tym temacie

#161 MariuszB

MariuszB

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2249 postów
  • MiejscowośćZachodniopomorskie Zdroje

Napisano 05 wrz 2013 - 21:16

To fakt oczywisty :grin: a powiedz mi czy dajesz do rosołu pęczek lubczyku :question:

#162 madlinka

madlinka

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1178 postów

Napisano 06 wrz 2013 - 08:49

Jak mam to daję ale teraz nie miałam.

#163 madlinka

madlinka

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1178 postów

Napisano 19 kwi 2014 - 20:53

Czasu nie ma pisać ale nie myślcie sobie, ze jemy sklepowe, co to to nie :)

Na święta są szyneczki i krakowska, a tu na zdjęciu podwawelska Dziadka w dwóch wersjach parzona i podpiekana w wędzarni, jeszcze takie dwa małe kawałki na zdjęciu kiełbaski lasek, mocno zblendowanej coś ala parówka.

Swoją droga mam nowy blender i gorąco polecam, prawie się nie zgrzał przy kutrowaniu 5kg mięsa  a lód do drinków kruszy w sekundę.

http://www.mediaexpe...m-67170,id-1903

 

Załączony plik  IMG_0021.JPG   56,31 KB   2 Ilość pobrań

Załączony plik  IMG_0026.JPG   61,91 KB   2 Ilość pobrań

 

a tu już śniadanko na kiełbasce, mniam...

Załączony plik  IMG_0038.JPG   60,41 KB   2 Ilość pobrań

 

 



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#164 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9397 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 19 kwi 2014 - 21:50

na zdjęciu podwawelska Dziadka w dwóch wersjach parzona i podpiekana w wędzarni,

Madlinko, wielkie brawa.

Aż miło spojrzeć na Twoje kiełbaski  :clap:






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych