Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Nasze wyroby mięsne.
#161
Napisano 05 wrz 2013 - 21:16
#162
Napisano 06 wrz 2013 - 08:49
#163
Napisano 19 kwi 2014 - 20:53
Czasu nie ma pisać ale nie myślcie sobie, ze jemy sklepowe, co to to nie
Na święta są szyneczki i krakowska, a tu na zdjęciu podwawelska Dziadka w dwóch wersjach parzona i podpiekana w wędzarni, jeszcze takie dwa małe kawałki na zdjęciu kiełbaski lasek, mocno zblendowanej coś ala parówka.
Swoją droga mam nowy blender i gorąco polecam, prawie się nie zgrzał przy kutrowaniu 5kg mięsa a lód do drinków kruszy w sekundę.
http://www.mediaexpe...m-67170,id-1903
IMG_0021.JPG 56,31 KB
2 Ilość pobrań
IMG_0026.JPG 61,91 KB
2 Ilość pobrań
a tu już śniadanko na kiełbasce, mniam...
IMG_0038.JPG 60,41 KB
2 Ilość pobrań
Sponsor
#164
Napisano 19 kwi 2014 - 21:50
na zdjęciu podwawelska Dziadka w dwóch wersjach parzona i podpiekana w wędzarni,
Madlinko, wielkie brawa.
Aż miło spojrzeć na Twoje kiełbaski
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych