Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Własne przyprawy


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
61 odpowiedzi w tym temacie

#61 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5574 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 24 paź 2018 - 12:59

Jak juz smaki arabskie to przepis na najczesciej uzywana przyprawe 

 Arabska przyprawa 7 ziol
1 lyzeczka kardamonu 
2 lyzeczki bialego pieprzu 
8 lyzeczek czarnego pieprzu 
2 lyzeczki cynamonu 
1 lyzeczka galka muszkatulowa 
2 lyzeczki imbiru
4 lyzeczki gozdzikow 
wszystkie przyprawy mielone mieszamy ze soba przechowujemy w sloiku , pasuje zarowno do kurczaka jak i miesa


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#62 Woytas

Woytas

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1026 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 27 paź 2018 - 17:40

Bardzo ciekawe mieszanki., trzeba będzie zrobić. 

Muski  jeżeli chodzi i cząber to polecam cząber górski (np w Bułgarii nazywa się chyba "czupryca") jest bardziej aromatyczny od tego zwykłego.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych