Yerba Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #351 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Sezon grillowy 2023 uważam za otwarty Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #352 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Pięknie, smaczniście, zarąbiście !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #353 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Sezon grillowy 2023 uważam za otwarty Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #354 Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) A'la myśliwska czeka na III wędzenie . Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #355 Opublikowano 15 Października 2023 Żeby nie było ,że tylko kiełbasa 😁to zlotowe gołąbki . 1 Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #356 Opublikowano 15 Października 2023 57 minut temu, Yerba napisał(a): Żeby nie było ,że tylko kiełbasa 😁to zlotowe gołąbki . 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #357 Opublikowano 15 Października 2023 Godzinę temu, Yerba napisał(a): to zlotowe gołąbki . 👏 Jest gdzieś dokładny przepis na te gołąbki i opisany proces wekowania? Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #358 Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) Edytowane 15 Października 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #359 Opublikowano 15 Października 2023 U mnie była zmiana w proporcjach mięsa tzn. karkówka 50% i cielęcina II 50% . Pozostałe składniki jak w przepisie . Sos jak na zlocie 3l . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #360 Opublikowano 15 Października 2023 Dzięki śliczne. Już zapisane do odtworzenia. 👍 Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #361 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Trochę kiełbaski wieprzowo- cielęcej na święta Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #362 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko36 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #363 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Pięknie i jestem głodny😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #364 Opublikowano 22 Grudnia 2023 I rzutem na taśmę trochę pasztetu Halusi Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #365 Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 minutę temu, Yerba napisał(a): rzutem na taśmę I słusznie - to bardzo smaczny pasztet. Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko36 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #366 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Smakowity ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #367 Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, miko36 napisał(a): Smakowity Tak , ale mam pytanie do fachowców . Jaka przyczyna ,że na wierzchu ma takie kratery , a nie jest gładkiadki ? Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #368 Opublikowano 22 Grudnia 2023 19 minut temu, Yerba napisał(a): ma takie kratery , a nie jest gładki Gładkie są trochę twardsze 🙃 Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #369 Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Yerba napisał(a): że na wierzchu ma takie kratery Mój zawsze jest gładki. Nie wiem dlaczego. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #370 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, Todek napisał(a): Nie wiem dlaczego. Dlatego zadałem to pytanie 😁 . Ale tu tylko chyba Halusia będzie władna do odpowiedzi . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano Niedziela o 10:30 Autor Zgłoś Udostępnij #371 Opublikowano Niedziela o 10:30 Coś na słodko - cynamonowiec i wędzenie po podlasku . Zaprzeczenie wszystkim regułom - ociekania , osuszania i temperatury wędzenia 😁 3 Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano Niedziela o 11:11 Zgłoś Udostępnij #372 Opublikowano Niedziela o 11:11 Galante wyroby a cynamonowiec będzie ukradziony(przepis oczywiście 😉) w pierwszej chwili myślałem że to świńskie skórki smażone w głębokim tłuszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano Niedziela o 11:27 Zgłoś Udostępnij #373 Opublikowano Niedziela o 11:27 55 minut temu, Yerba napisał(a): wędzenie po podlasku . Zaprzeczenie wszystkim regułom - ociekania , osuszania i temperatury wędzenia A i tak wyszły świetne Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano Niedziela o 11:58 Autor Zgłoś Udostępnij #374 Opublikowano Niedziela o 11:58 22 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): A i tak wyszły świetne i masz rację Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano Niedziela o 12:07 Autor Zgłoś Udostępnij #375 Opublikowano Niedziela o 12:07 41 minut temu, szrekPL napisał(a): przepis oczywiście 😉 Bardzo proszę : https://domowe-wypieki.pl/przepisy/ciasta/472-cynamonowe-ciasto-drozdzowe-do-odrywania cynamon można zastąpić masą makową ,bratanica mojej LP na Podlasiu robi z czosnkiem . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.