Maxell Posted October 1, 2011 Report Share #1 Posted October 1, 2011 Kolega Bagno podesłał mi link do programu TVP1 Agrobiznes, gdzie możecie m.in zobaczyć budynek i pomieszczenia naszej SDM w Łazach, nie wspominając już o Andrzeju i Jego Małżonce Reginie, która tak dba o żołądki kursantów. http://tvp.info/agrobiznes/wideo/28092011-1210/5228379 Zgodnie z informacja Andrzeja, całość ich wypowiedzi została porządnie przycięta (usunięto prawie wszystkie materiały związane z SDM). Pozostawiono. jak to w TVP, jedynie informacje propagandowe. :wink:Od minuty 4,14" Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted October 1, 2011 Report Share #2 Posted October 1, 2011 Agrobiznes to w koncu powzny program i chyba nie chcemy ogladac reklam SDM czy tez ORLENU w programie biznesowym , sam jestem inwestorem i reklamy mnie zniechecaja :-( Quote wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted October 1, 2011 Report Share #3 Posted October 1, 2011 całość ich wypowiedzi została porządnie przycięta (usunięto prawie wszystkie materiały związane z SDM). Pozostawiono. jak to w TVP, jedynie informacje propagandowe. :wink:a dlaczego to wystarczy obejrzeć kilka minut dalej Quote Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 1, 2011 Report Share #4 Posted October 1, 2011 Czego się spodziewaliście skoro nasze hobby to konkurencja dla AgroBiznesu ?Spada popyt i podaż a czemu ? Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted October 3, 2011 Report Share #5 Posted October 3, 2011 Andrzeju gratulacje za ładnie odrobione zaplecze, pokoje :clap: za pomysł i wdrożenie go w życie, pozdrowienia dla żony. Quote Nie jem po to by żyć, lecz żyję po to by jeść. http://nasza-klasa.pl/profile/4976012https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=89386#89386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted October 4, 2011 Report Share #6 Posted October 4, 2011 gdzie możecie m.in zobaczyć budynek i pomieszczenia naszej SDM w Łazach, nie wspominając już o Andrzeju i Jego Małżonce Reginie, która tak dba o żołądki kursantów. Reginko, Andrzeju... super sprawa... naprawdę zajefajnie to wszystko urządziliście, chociaż ten filmik to pewnikiem tylko namiastka tego czego można spodziewać sie na miejscu... obiecuję, że wcześniej czy później zawitam do Was !!! pozdrawiam Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 4, 2012 Author Report Share #7 Posted March 4, 2012 UWAGA!W najbliższą środę, o godz. 20.20, w programie "Czarno na białym" (TVN24) możecie zobaczyć audycję o naszej SDM w Łazach. Ekipę ściągnął uczestnik ostatniego kursu, kucharz i dziennikarz Grzegorz Łapanowski. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 4, 2012 Report Share #8 Posted March 4, 2012 No to muszę w telefonie ustawić przypomnienie :grin: Quote "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 4, 2012 Author Report Share #9 Posted March 4, 2012 Kaszubko, dzięki za zwrócenie uwagi. Myślałem dobrze, a napisałem, jak napisałem. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted March 4, 2012 Report Share #10 Posted March 4, 2012 na pewno na stronie będzie dostępny Quote W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2012 Author Report Share #11 Posted March 7, 2012 Przypominam, że juz dzisiaj, o godz. 20.20, w programie "Czarno na białym" (TVN24) można będzie zobaczyć audycję o naszej SDM w Łazach.Bardzo prosze kogoś, kto ma takie możliwości, o nagranie programu. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2012 Author Report Share #12 Posted March 7, 2012 Jednak lobby jest potężne. Zaczynamy im powoli wchodzić w drogę. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 7, 2012 Report Share #13 Posted March 7, 2012 Nie mam tego programu (czytałem wcześniej), nagrał to ktoś? dał na YouTube? O czym było? Link na samej górze nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 7, 2012 Report Share #14 Posted March 7, 2012 Nakręcili tyle materiału, a skończyło się na wypromowaniu Grzegorza :sad: któremu się marzy zostać polskim Jamie Oliver. Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted March 7, 2012 Report Share #15 Posted March 7, 2012 I tak trzymać - jak marynarze mówią . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespier Posted March 7, 2012 Report Share #16 Posted March 7, 2012 Biotit nie żałuj Andrzeja ledwo było widać za to gościa od Łapetytu sporo było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2012 Author Report Share #17 Posted March 7, 2012 Może uda mi się załatwić całe nagranie zrobione w SDM. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted March 7, 2012 Report Share #18 Posted March 7, 2012 Nakręcili tyle materiału, a skończyło się na wypromowaniu Grzegorza :sad: któremu się marzy zostać polskim Jamie Oliver.Andrzeja ledwo było widać za to gościa od Łapetytu sporo byłouważam co już chyba kiedyś gdzieś wspomniałem że każdy materiał tego typu dotyczący Wędzarniczej Braci i SDM powinien być autoryzowany! :devil: - nie byłoby potem takich kwiatków.... równie dobrze z takiego materiału można dla "Uwagi" zmontować kolejną gospodarczą aferę trzeciej RP :devil: - co jak co ale dziennikarzy i montażystów to w Polsce mamy kreatywnych PS nagra to ktoś? :blush: Quote Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito_miks Posted March 7, 2012 Report Share #19 Posted March 7, 2012 Odebrałem to jednoznacznie. Ktoś się chciał promować i potrzeba była odpowiedniego planu filmowego (planu którego budowa dużo kosztuje). Wzmianka o SDM rzucona mimochodem, a następnie zachęta do bazarowego kupowania. Jestem zawiedziony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yerba Posted March 7, 2012 Report Share #20 Posted March 7, 2012 a skończyło się na wypromowaniu Grzegorza...a na co liczyłeś :grin: pamiętaj jedną zasadę " każdy ma jego własny interes " :wink: Quote Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 7, 2012 Report Share #21 Posted March 7, 2012 ...a na co liczyłeś Ja nie liczyłem na nic. Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 7, 2012 Report Share #22 Posted March 7, 2012 Szukałem linka do programu, ale nic nie znalazłem.Może ktoś ma nagrane ? Quote www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted March 7, 2012 Report Share #23 Posted March 7, 2012 niech ktoś wklei to obejrzymy zaraz na zlocie Quote W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekdino Posted March 7, 2012 Report Share #24 Posted March 7, 2012 No mili Państwo, notowania mojej jeszcze do niedawna ulubionej stacji lecą na łeb. A tyle czasu nam zabrali z "lekcji". Andrzeja podpinali kablami. I duble jak "we filmie" były. Jakaś żenada z masakrą po prostu. Wstyd powiedzieć, to za mało. Quote If you think you can, you can. And if you think you can't, you're right. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted March 7, 2012 Report Share #25 Posted March 7, 2012 Co Gdzie i Kiedy ??? Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts