Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Moja pierwsza kaszanka


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 karolszymczak

karolszymczak

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6667 postów

Napisano 11 lis 2011 - 07:14

Agga, Ja kiedyś też myślałem że jest problem ale wstąpiłem do najbliższego sklepu mięsnego i zapytałem jaka jest możliwość kupna krwi i pani odpowiedziała że nie ma problemu tylko muszę dzień wcześniej powiedzieć że potrzebuję i będzie załatwiona.

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#22 abratek

abratek

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6032 postów

Napisano 11 lis 2011 - 07:41

jak dla mnie tylko świeża krew suszona całkowicie zmienia smak

wydaje mi się że to autosugestia.... - wiekszość nie rozpozna na jakiej krwi było robione :cool: tym bardziej że krew w sporej obecności przypraw jest tylko nośnikiem koloru :rolleyes:

krew suszoną można mieć "w pogotowiu" jakby się nagle coś zachciało zrobić (jak to u Pokemona bywa :grin: ), natomiast teraz bez problemu można zamówić sobie słoiczek czy flaszeczkę świeżej :cool:
chyba po początkowym obłędzie w dziedzinie uboju i utylizacji w ubojniach, wraca wszystko do normy :grin:




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych