@halusia@ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone.. tym razem bez parzenia, opiekałam. Normalnie pychotka... smak i w ogóle :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin: Piękne boczusie gratulacje. Pzdr.Wosiu Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@, piękne te Twoje boczusie. Napisz coś więcej o wędzeniu bo moje leżą w zalewie i czekają na wędzonko. Może tym razem też bym nie parzyła a tylko bym przypiekła w wędzarni Cytuj duduś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianzet1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam boczki są piękne; umnie w okolicy Krakowa jest problem z kupnem boczku ze skórą, jeżeli jest to drogi. :rolleyes: [ Dodano: Nie 12 Gru, 2010 11:16 ] Jadło by się lecz niestety mogę tylko Oczami ,nie ten Wiek.Pozdrawiam WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW DOMOWYCH WYROBÓW.Marian :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczki prześlicznej urody . :thumbsup: :clap: Już się mnie nie opędzisz :lol:I o to chodzi Andrzejku[/b ] Halusia, taki boczyć jest idealny do jajecznicy, dużo lepszy niż parzony :thumbsup:Dokładnie Piotrze ja też taki uwielbiam do jajecznicy . @halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin:Dzięki Wosiu :blush: :grin: @halusia@, piękne te Twoje boczusie. Napisz coś więcej o wędzeniu bo moje leżą w zalewie i czekają na wędzonko.duduś na pierwszej stronie masz przepis a zamiast parzenia piekłam w wędzarni tak 45 min w temp 80-90* ech, piekne, piekne... skąd wy bierzecie to miesko ciagle... chyba wszyscy świnki maja w obórkach :grin:Jadło by się lecz niestety mogę tylko Oczami ,nie ten Wiek.Pozdrawiam WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW DOMOWYCH WYROBÓW.Marian :lol:Witamy Cię Marianie w śród Nas :grin: skąd wy bierzecie to miesko ciagle... chyba wszyscy świnki maja w obórkach :grin:Bo ze mną pokemonie jest tak , bo ja nie kupuje boczku wtedy kiedy potrzebuje, tylko wtedy jak sie trafi ładny. A jak potrzeba to nurkuje w zamrażarce :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Halusia :clap: :clap: :clap: Piękne boczusie :thumbsup: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone. :clap: :thumbsup: :clap: Halinko bym więcej powiedział ale ślinotok mnie zatkał. :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianzet1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zawsze mi się wydawało że świeże mięso jest najlepsze na przetwory,mam pytanie czy mrożenie mięsa ma wpływ na jakośc wyrobów wędlin? :rolleyes: Jestem początującym amatorem wyrobów wędliniarskich,mimo podeszłego wieku.Niestety Emeryt! :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone.. tym razem bez parzenia, opiekałam.Takie są najsmaczniejsze. :clap: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@, :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczusie pierwsza klasa :clap: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczki prześlicznej urody . :thumbsup: :clap:@halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin:Cóż ja skromny :wink: Zbój mogę Ci napisać, jak już koledzy wszystko napisali :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zapasy się skończyły więc kolejna porcja (8kg) boczku wędzonego, pieczonego. Przekrawałam jeszcze ciepły :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Boczuś cacy.Zdjęcia do d..... :grin: I tu się z Tobą zgodzę Arkadiuszu żadna moja fotka nie oddaje tego jak wygląda mój wyrób w rzeczywistości. Mój syn ma ''cacy'' aparat Nikon d700 ale nie do mojej dyspozycji, więc robię moim tel. komórkowym. Najchętniej wyrzuciłabym go przez okno :devil: Ale cóż..''jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma '' :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Fajny boczuś, fajny. :grin: :thumbsup: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Haluś..Ło matko... 8 kg boczku???? Toż Ty pół Inowrocławia zaopatrzysz w jedzonko :wink: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Za takim boczusiem to ja .......... :thumbsup: Na wniosku do sanatorium muszę wskazać miejscowość gdzie na taki boczek można się załapać . :grin:Andrzejku Ty wiesz gdzie chcesz trafić. Inowrocław słynie nie tylko z super ośrodków sanatoryjnych , a teraz również z boczusi :grin: Zapraszam... A tak na marginesie ja wskazałam Kołobrzeg ... :wink: [ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 22:08 ] Haluś..Ło matko... 8 kg boczku???? Toż Ty pół Inowrocławia zaopatrzysz w jedzonko :wink:Małgosiu w poniedziałek już nie będzie prawie po nim śladu ... :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys59 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Litości, w pracy jestem do rana, kanapki z mielonką słoikową zjedzone a tu takie zdjęcia. A ja tak kocham boczek :tongue: :tongue: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 15 Stycznia 2011 @halusia@, Boczuś jak malina :thumbsup: , a telefonu nie wyrzucaj ,bo rodzina straci z tobą kontakt . Myslę że wtedy mieli by problem przeżyć;oczywiście bez twoich pysznych wyrobów :grin: Pozdrawiam Bogdan Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przepiękne boczusie ale apetytu narobiłaś Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 16 Stycznia 2011 witam nie ważne czym się robi tylko jak się zrobi gdyby monitor przekazywał też smak toby tego forum nie bylo..................zo0staloby POŻARTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinda szilala Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 10 Lutego 2011 Bardzo apetycznie wygląda, na pewno też smakuje :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 12 Lutego 2011 I jeszcze boczusie.. :grin: też piątkowe. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 12 Lutego 2011 moze chociaz jeden kawałek...Już widzę ten jeden kawałek :lol: pewnie z10 kg :wink: @halusia@, boczusie przepiękne ,gratuluję :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskp Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 12 Lutego 2011 halusia , parzyłaś , czy przypiekałaś te boczusie ? :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.