karolszymczak Opublikowano 25 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #1026 Opublikowano 25 Lutego 2 W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij #1027 Opublikowano 25 Lutego Pysznie wyglądają 😋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij #1028 Opublikowano 25 Lutego Karolu, zlituj się, tak fantastycznie popękane bułeczki przyprawiają o zawrót głowy i sklejenie żołądka z kręgosłupem. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij #1029 Opublikowano 25 Lutego Ale pyszności Karolku. A mnie dzisiaj znowu poniosło. 🙈 Drożdżówki z serem i jagodami. 2 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij #1030 Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, @halusia@ napisał(a): jagodami. Halusia u Was jest fajnie macie jagody cały rok 😘 a u nas tylko sezonowo Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1031 Opublikowano 17 Marca Dziś ciasteczka do kawusi 2 W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1032 Opublikowano 17 Marca Karol super ciasteczka TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1033 Opublikowano 17 Marca Dziękuję Bazyl. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1034 Opublikowano 17 Marca Bardzo ładne ciacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1035 Opublikowano 17 Marca 16 minut temu, szrekPL napisał(a): Bardzo ładne ciacha Karola są jeszcze pyszne, nie tylko ładne 😁 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1036 Opublikowano 17 Marca Teraz, Muski napisał(a): Karola są jeszcze pyszne, nie tylko ładne 😁 Może kiedyś uda mi się to potwierdzić kosztując oryginału ewentualnie namiastki smaku wyworzonych własnymi rękami jeśli dostanę przepis 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1037 Opublikowano 17 Marca 1 minutę temu, szrekPL napisał(a): Może kiedyś uda mi się to Lepiej może nie....przyjedziesz na ZLOT poznasz osobiście tych wspaniałych ludzi i już Ci tak zostanie😁😁🙂 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1038 Opublikowano 17 Marca 3 minuty temu, Muski napisał(a): poznasz osobiście tych wspaniałych ludzi i już Ci tak zostanie😁😁🙂 Jest to wyzwanie na które jestem gotów, jest ryzyko jest zabawa 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1039 Opublikowano 17 Marca 1 minutę temu, szrekPL napisał(a): Jest to wyzwanie na które jestem gotów, jest ryzyko jest zabawa 😁 Ryzyko jest duże, mnie się zdarzało że zlot był do niedzieli a ja wracałem w poniedziałek bo w niedzielę nie byłem w stanie jechać TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1040 Opublikowano 17 Marca 5 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Ryzyko jest duże, mnie się zdarzało że zlot był do niedzieli a ja wracałem w poniedziałek.... Nie zniechęcasz 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1041 Opublikowano 17 Marca Jak się ma kierowcę, to problemu nie ma 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1042 Opublikowano 17 Marca 48 minut temu, mamuśka napisał(a): Jak się ma kierowcę, to problemu nie ma Pod warunkiem że kierowca nie pije TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1043 Opublikowano 17 Marca 2 godziny temu, szrekPL napisał(a): Jest to wyzwanie na które jestem gotów Wtedy będziesz mógł spróbować ciastek Karola i pewnie rogali Halusi😋. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1044 Opublikowano 17 Marca Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Wtedy będziesz mógł spróbować ciastek Karola i pewnie rogali Halusi😋. Tort? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi