szeptucha Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie mogę ściągnąć- czyżby nieaktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Maja 2013 Taką fajną reklamę nasz sponsor mi udostępnił http://sklep.serowar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Maja 2013 Link do biblioteki cyfrowej :http://bc.pollub.pl/dlibra/doccontent?id=911&from=FBCWydanie 1 z 1920 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlinka Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 7 Maja 2013 Jestem w połowie tej książki, jedna zdecydowanie lepiej by mi się ją czytało na czytniku, czy można jakoś dostać w formacie ePub? Wiem, że można konwertować ale ja tego nie potrafię. Cytuj Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 8 Maja 2013 madlinka, spróbuj konwersji stąd: http://www.wykop.pl/ramka/786731/bardzo-dobry-konwerter-plikow-online/ To jest bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlinka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 9 Maja 2013 skonwertowało, ale każdy wyraz jest w osobnej linijce Cytuj Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncles Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Gdyby ktoś potrzebował, to znalazłem link w necie: http://uploaded.net/file/5cr278ym Format uploadu: PDF Dane techniczne: 0% Ilość stron: 435 Wersja językowa: PL Wielkość uploadu: 3 MB Hasło: brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ta książka w internecie, to kopia zassana z naszej strony, gdzie książka zagościła już ładnych kilka lat temu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncles Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Acha, ok. Ja musiałem innego linka poszukać, bo akurat na tym kompie co teraz jestem wykrzaczyła mi się JAVA i nie mogłem skorzystać z tego linka powyzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Wejdż do naszej biblioteki i ściągniesz sobie książkę w kilku wersjach. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Kruszynka Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pliki sa niestety niedostępne - nie będę się rozpisywał dlaczego - zapewne zostaną one umieszczone na stronie ponownie, a tym czasem, jeśli ktoś ma pilną potrzebę to proszę o podanie mi na PW adresu e-mail - wyślę Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Proszę bardzo, tutaj link do książki Licznerskiego, "Praktyczne serowoarstwo", zamieszczonej na naszym rapidowym koncie: http://rapidshare.com/share/B6D453367D9B99D5E397B79BED6EF89F Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 30 Stycznia 2015 link do książki Licznerskiego, "Praktyczne serowoarstwo", zamieszczonej na naszym rapidowym koncie drobne wyjaśnienie: plik umieszczony na rapidzie to wydanie I zatytułowane "SEROWARSTWO",w roku 1952 ukazało się wydanie II, zatytułowane "PRAKTYCZNE SEROWARSTWO" i tę wersję zawierał wcześniej dostępny plik.Obie wersje są już dostępne jako Pdf w pierwszym poście tego tematu W przedmowie możemy przeczytać:"W wydaniu II, zatytułowanym przez Autora jako „Serowarstwopraktyczne", widzi sie duo zmian wynikajacych ze znacznegopostepu techniki i nauki serowarstwa na przestrzeni ostatnichkilkunastu lat." a sam autor pisze:"Wydanie pierwsze „Serowarstwa", które ukazało sie w 1922 r.,wyczerpało sie mimo niezwykle dużego nakładu. To też zwracano siedo mnie z kół zawodowych z zachetą, abym opracował nowewydanie. Ociagałem sie z tym swiadom trudnosci, jakie nastreczataka praca.Pismiennictwo serowarskie jest nader ubogie w dzieła, które bymiały rzetelna wartosc praktyczna. Zrozumiałe to. Praktycy małopisza o nim, nie mogac objac wszystkich działów chocby tylko podwzgledem technicznym, nie mówiac o zagłebianiu sie w tak małojeszcze zbadana naukowa strone. Teoretykom zas nie starczyłobyycia na dodatkowe gruntowne poznanie praktyki. Tu nasuwa siejeszcze ta trudnosc, e dorobek naukowy w tej dziedzinie składa sie zmnóstwa rozrzuconych fragmentów, które po naleytym przebraniutrzeba wiazac w całosc. W tych warunkach ukazuja sie obok rzadkichwartosciowych prac take lichoty, których autorzy zetkneli sie zserowarstwem badz to przelotnie, badz te nigdy serów nie wyrabiali.Swoje „Praktyczne serowarstwo" przeznaczam zgodnie z tytułemi trescia dla praktyków. Może jedynym upowanieniem do jegonapisania była moja przeszło czterdziestoletnia praca w serowniach." Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleonard Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Brakuje stron 309 i 310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.