szrekPL Posted September 13 Report Share #3451 Posted September 13 Robiłem, robiłem z Twojego przepisu...bardzo dobry, poszedł minuta osiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 13 Author Report Share #3452 Posted September 13 Godzinę temu, szrekPL napisał(a): Robiłem, robiłem z Twojego przepisu...bardzo dobry, poszedł minuta osiem... Cieszy mnie to Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 13 Author Report Share #3453 Posted September 13 Dzisiejszy obiadek Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted September 13 Report Share #3454 Posted September 13 Smacznego.... Bazyl, może przy okazji podawaj skład potrawy którą demonstrujesz ? 😉 Quote Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 13 Report Share #3455 Posted September 13 4 minuty temu, MariuszB napisał(a): Smacznego.... Bazyl, może przy okazji podawaj skład potrawy którą demonstrujesz ? 😉 Ale dopiero po 3 nieudanych próbach odgadniecia składników kompozycji 😉😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted September 13 Report Share #3456 Posted September 13 Raczej w większości są to nikłe szanse 😀 Quote Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 13 Report Share #3457 Posted September 13 36 minut temu, szrekPL napisał(a): Ale dopiero po 3 nieudanych próbach odgadniecia składników kompozycji Oj tam, oj tam nic łatwiejszego to coś w misce to Spaghetti Miskonez Bazyliana, taka wariacja czegoś 😉😄. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 13 Report Share #3458 Posted September 13 1 godzinę temu, Grzewlod napisał(a): to coś w misce to Spaghetti Miskonez Bazyliana, taka wariacja czegoś 😉😄. Buahah... aż się oplułem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 14 Author Report Share #3459 Posted September 14 12 godzin temu, Grzewlod napisał(a): oj tam nic łatwiejszego to coś w misce to Spaghetti Miskonez Bazyliana, Zgadłeś Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 16 Author Report Share #3460 Posted September 16 Dzisiaj stynka 1 Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 16 Report Share #3461 Posted September 16 49 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Dzisiaj stynka Bardziej podsmażona jako dodatek do browara... Chociaż jak podejrzewam taka też się sprawdzi 😉😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 16 Author Report Share #3462 Posted September 16 2 minuty temu, szrekPL napisał(a): Bardziej podsmażona jako dodatek do browara... Chociaż jak podejrzewam taka też się sprawdzi O browarku do obiadu nie pomyślałem Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadro555 Posted September 16 Report Share #3463 Posted September 16 22 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): browarku do obiadu nie pomyślałem Starość nie radość, skleroza 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 16 Author Report Share #3464 Posted September 16 16 minut temu, quadro555 napisał(a): Starość nie radość, skleroza Albo Alzheimer Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 17 Report Share #3465 Posted September 17 7 godzin temu, BazylWidzew napisał(a): Dzisiaj stynka Bazyl wszedłeś na wyższy lewel kulinarnych smaków 👍😋Bardzo smaczna rybka o smaku i zapachu porównywalnym do ogórka 😋. Wieki minęły kiedy ją ostatni raz jadłem, gdzie kupiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted September 17 Report Share #3466 Posted September 17 Kupił, kupił..... pewnie sam złowił 🙂 Quote Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 17 Author Report Share #3467 Posted September 17 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Bardzo smaczna rybka o smaku i zapachu porównywalnym do ogórka To fakt 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): gdzie kupiłeś? http://ryby-mikolajki.pl/sklep-stacjonarny/ Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 17 Author Report Share #3468 Posted September 17 (edited) 52 minuty temu, MariuszB napisał(a): Kupił, kupił..... pewnie sam złowił Łowię to promocje na piwo w Biedronce Edited September 17 by BazylWidzew Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 17 Author Report Share #3469 Posted September 17 Wczoraj 40 l. miodu czwórniaka nastawiłem Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamuśka Posted September 17 Report Share #3470 Posted September 17 Oj Ty potworze 😉 Będzie się działo 😗 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 17 Report Share #3471 Posted September 17 4 godziny temu, BazylWidzew napisał(a): Wczoraj 40 l. miodu czwórniaka nastawiłem Ciekawe czy doczeka do końca fermentacji 🤔😉. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 17 Report Share #3472 Posted September 17 37 minut temu, Grzewlod napisał(a): Ciekawe czy doczeka do końca fermentacji 🤔😉. Zależy kto/co 😉😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted September 17 Report Share #3473 Posted September 17 Pewnie będzie jak to mój szwagier powiada..... jeszcze nie urosło a już zżarli 😉 .... ale życzę Bazyl wytrwałości 👍 Quote Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 17 Report Share #3474 Posted September 17 A ja wierzę w wytrwałość producenta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted September 17 Author Report Share #3475 Posted September 17 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Ciekawe czy doczeka do końca fermentacji Miód trójniak jest od 12.11.2023 ostatnio zlewałem znad osadu i spróbowałem szklankę, dalej pracuje jeszcze z rok. Ja mam alkoholizm kontrolowany, chcę to piję, nie chcę to nie piję. Od początku roku przestałem robić Marianówkę bo doszedłem do wniosku że za dużo piję, jak dojdę do tego że mi tego produktu mało to znów zacznę robić Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts