Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Z tego, co Bóg dał...
#41
Napisano 05 kwi 2012 - 17:32
Serdecznie pozdrawiam :grin: :grin: :grin: :grin: :thumbsup: :clap: :clap: :clap:
#42
Napisano 05 kwi 2012 - 17:47

To wszystko pogoda, termometr i sjensjej Grzegorz565
#43
Napisano 05 kwi 2012 - 17:57
Feederman, już myślałem, że nigdy nie spróbujesz zadymić, a tutaj takie cośspodobało się

#44
Napisano 05 kwi 2012 - 20:33
Oj boję się - boję się... :grin:
Sasza... a tak się bałeś :wink:
Piękne wyroby :clap: , a ten boczek.. :thumbsup:
#45
Napisano 05 kwi 2012 - 20:38
#46
Napisano 05 kwi 2012 - 20:46
#47
Napisano 05 kwi 2012 - 21:13
#48
Napisano 06 kwi 2012 - 06:39
@Feederman no to teraz Ty już stracony dla reszty społeczeństwa :devil:... lecz boczek spróbował nie wstrzymał się, Bosko. Nawet żonie, przeciwnikowi wędliny, spodobało się. ... W ogóle mi spodobało się, lecz jak długo biorę pauzę, może kiełbasę którą i zrobię ...
a to, że smakuje bosko to się nie przejmuj, będzie jeszcze lepiej :grin:
pozdr
#49
Napisano 06 kwi 2012 - 07:17
#50
Napisano 06 kwi 2012 - 08:10

#51
Napisano 06 kwi 2012 - 13:02

#52
Napisano 06 kwi 2012 - 16:56
#53
Napisano 06 kwi 2012 - 20:40
Ja by całą duszą i sercem, lecz co - to mi podpowiada że mnie z Wami nie będzie. W których liczbach on będzie przeprowadzał się ? :rolleyes:...myślę że Sasza przyjedzie :grin:
#54
Napisano 06 kwi 2012 - 22:54
Boczuś, aż mnie skręca tak apetycznie wygląda. A tu post :devil:
Kiełbaska też fajna. :clap:
#55
Napisano 18 kwi 2012 - 22:04
Rosyjskie przysłowie, które charakteryzuje człowieka obietnicy, co daje, coś nie czynić, lecz....
Oto i mówiłem, że czynić nic nie będę, wezmę time out, lecz ... znalazł się dziś w Polsce i nie potrafił wstrzymać się. znów kupił każdych narzędzi dla wędzenia w DOMENE, mięsa każdego i przemytem wszystko zawiózł. :rolleyes:
Przed chwilą ukończył kłopot po przygotowaniu do kolejnego treningu, żeby "nabić rękę" przed jesień i jak mówi mój nauczyciel grać już nie na jednej strunie.

Zamierzył kilka wariantów, opisywać nie będę, a to raptem nie wyjdzie.
Przyjechał zmęczony, nabrał otuchy parą piwa VELTINS, litewskie, brał w Lidlike, cena - śmieszna, jak u nas z takiego powodu dowcipkują - ono że skradzione?
Dobranoc, bracia i siostry!
#56
Napisano 19 kwi 2012 - 09:05
#57
Napisano 19 kwi 2012 - 13:02
Stary, ślepy...a brzmi jak litewskie, nawykł że u ich wszystkie słowa na s zakończają się . \i to prawda . sieć to handlowa niemiecka. Przepiszemy mój błąd na znużenie, chociaż kiedy kupował był jeszcze świeży. :lol:
#58
Napisano 19 kwi 2012 - 13:14
No z tymi nie pomylę się... :grin: :thumbsup:

#59
Napisano 19 kwi 2012 - 21:38
Czynił dziś kiełbaskę, za podstawę wziął przepis u andrzej k, lecz z przemianami i dlatego nazwę jej "Pruska".


http://desmond.image...jpg&res=landing

Przemiany, jak mi wydało się, na korzyść nie poszły, lecz jeść można.
Tak samo przygotował szynkowi na zasadzie Że Bóg nadesłał. Też nie zadowolony konsystencją, lecz na smak przyjemna.
I gdyby nie piwo, to kolacja była by nudna.

http://desmond.image...jpg&res=landing
A dzień przeszedł wesoło - w pracach i eksperymentach. :lol:
#60
Napisano 19 kwi 2012 - 21:57
Fajna nazwa "Pruska" i ładnie wygląda i pewnie tak smakuje. :clap:Powtórzę się...
Czynił dziś kiełbaskę, za podstawę wziął przepis u andrzej k, lecz z przemianami i dlatego nazwę jej "Pruska".
Co do drugiego wyrobu to się nie przejmuj... następnym razem na pewno wyjdzie bardziej zwarta. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych