Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Z tego, co Bóg dał...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1352 odpowiedzi w tym temacie

#1341 jac007

jac007

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1124 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 21 mar 2018 - 19:02

Gratuluję i powodzenia. :clap:



#1342 Feederman

Feederman

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1035 postów
  • MiejscowośćKaliningrad

Napisano 21 mar 2018 - 19:16

😊Спасибо, bro!😊v

#1343 akwz47

akwz47

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 51 postów
  • MiejscowośćGołdap

Napisano 21 mar 2018 - 21:46

Aleksandr czytałem wcześniej że miałeś mięso łosia. Jak byś określił jego smak? Bliżej mu do wieprzowiny czy wołowiny? I co z niego zrobiłeś? Może jakiś przepis?

#1344 Feederman

Feederman

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1035 postów
  • MiejscowośćKaliningrad

Napisano 22 mar 2018 - 14:06

Aleksandr czytałem wcześniej że miałeś mięso łosia. Jak byś określił jego smak? Bliżej mu do wieprzowiny czy wołowiny? I co z niego zrobiłeś? Może jakiś przepis?

Mięso łosia to jest końcowe wołowina, ekologiczny czysta. Dawno już nie jadł jego.  :thumbsup:

Przepisy też że z wieprzowiny, dobrze Krakowska wychodziła. tylko mięso 1 klasy nie krajał, kręcił na szarpak i dodawał boczus do 20%. Boskie kiełbasy...  :angel:



#1345 karolszymczak

karolszymczak

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6385 postów

Napisano 22 mar 2018 - 14:50

Sasza piekny wywiad i super reklama naszej strony w Twoim wykonaniu!!!

#1346 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 8215 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 22 mar 2018 - 15:11

В конце мы все поняли  :frantics:



#1347 karolszymczak

karolszymczak

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6385 postów

Napisano 22 mar 2018 - 15:32

Brawo Aniu!

#1348 Maciekzbrzegu

Maciekzbrzegu

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2404 postów
  • MiejscowośćBrzeg

Napisano 23 mar 2018 - 08:53

fragment programu telewizyjnego

:thumbsup::clap:



#1349 Wujaszek Tom

Wujaszek Tom

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2272 postów
  • MiejscowośćKonstancin

Napisano 23 mar 2018 - 18:09

Sasza , Bartoszyce , Bartoszyce , za mało Twojego przewodnika Grzesia - ELGregora ........



#1350 Pacan Wojciech

Pacan Wojciech

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2525 postów
  • MiejscowośćOPOLE

Napisano 23 mar 2018 - 22:03

Sasza , nareszcie wykorzystałem  naukę rosyjskiego , gratulacje .Trzymam kciuki , Pozdrawiam 



#1351 Woytas

Woytas

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 722 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 09 kwi 2018 - 18:56

Brawa, piękną robotę robisz kolego.   :clap:



#1352 Angiee

Angiee

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 2 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 23 kwi 2018 - 10:55

Bardzo ciekawy wywiad :D Gratulacje !!



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#1353 Wirus

Wirus

    Weteran

  • **VIP-Organizator**
  • 2545 postów
  • MiejscowośćWielkopolska

Napisano 06 sty 2019 - 13:03

Саша,

С Рождеством Христовым я Вас поздравляю!
Счастья и здоровья, блага всем желаю,
Святости, лукавства - в меру чтоб всего,
Радости, удачи. Плохого - ничего! 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych


    Google (1)