frapio Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #426 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dzięki. Będę miał na uwadze. Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #427 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam i znowu coś dla odmiany szyneczka i mielonka z tego co się nawinie Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #428 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tomku, bardzo ładne wyroby. Czy te osłonki to termokurczliwe?Czy ta mielonka to tyrolska? Wygląda bardzo apetycznie, a o szynce to już nie wspomnę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #429 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witt Osłonki barierowe termokurczliwe ,mielonka wieprzowa bez nazwy bardzo smaczna szyneczka wolę robić z jednego kawałka ,a tą zrobiłem z kawałków mięsa . też wyszła b.dobra Pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #430 Opublikowano 20 Stycznia 2018 mielonka wieprzowa bez nazwy bardzo smaczna Nawinie - czasem też tak robię - i też są smaczne - nie ma jak spontan wyglądają apetycznie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #431 Opublikowano 21 Stycznia 2018 mielonka z tego co się nawinie No i najlepsza... Kurde !!! Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #432 Opublikowano 23 Stycznia 2018 nie ma jak spontan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #433 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam mały eksperyment udziec z indyka z polędwicą wieprzową wyszło nieźle Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #434 Opublikowano 29 Stycznia 2018 mały eksperyment udziec z indyka z polędwicą wieprzową kombinacja Ok - ale już w parzeniu ? - to różne temperaturki ale jak smaczne to czemu nie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #435 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Muski co z tymi temp. jest nie tak, do udźca indyka jak i do polędwicy temp.80 st C w czasie 75 min to ideał Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #436 Opublikowano 29 Stycznia 2018 do polędwicy temp.80 st C w czasie 75 min to ideał ta temperatura i czas dla polędwicy wieprzowej - w moim subiektywnym odczuciu - to dużo - ale indyk już tak Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #437 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Muski czeski błąd temp.75 st.C czas 80 min z włożeniem do zimnej wody Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #438 Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam tym razem udka wędzone tylko drewnem akacji Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #439 Opublikowano 3 Lutego 2018 tylko drewnem akacji piękny wynik Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #440 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nowy zakup nie sprecyzowana pojemność ale mieści się w garze elektrycznym Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #441 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 nie sprecyzowana pojemność Nalej wody z ją zmierz lub zważ.Ładny wzór tej praski Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #442 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witaj Aniu w takim razie powinienem wlać do górnej i dolnej części praski Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #443 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 w takim razie powinienem wlać do górnej i dolnej części praski Do całej górnej a do dolnej do linii zamykania. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #444 Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam lepiej późno niż wcale prasowany boczuś 2,5 kg praska zdała egzamin na 6 Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #445 Opublikowano 29 Listopada 2018 Piękny produkt A jak z miękkością? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #446 Opublikowano 29 Listopada 2018 Aniu delikatny w konsystencji bardzo smaczny następnym razem 30 min dłuższe parzenie i będzie się rozpływał w ustach w tej prasce min to 1,5 kg a max 4 kg Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #447 Opublikowano 29 Listopada 2018 Super harmonia Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #448 Opublikowano 29 Listopada 2018 następnym razem 30 min dłuższe parzenie i będzie się rozpływał w ustach Czyli ten 2,5kg kawałek parzyłeś jak długo i w jakiej temp.Zalecasz (?)+ 30 min, przy średnicy wyrobu ? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #449 Opublikowano 30 Listopada 2018 Aniu waga 2,5kg czas parzenia 190 min. temp.78 st.C średnica wyrobu + - 13 cm dodatkowe 30 min da wyrobowi odpowiednią miękkość Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #450 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tym razem przetestowałem praskę szyneczka z udek kurczaka według Pioro 3,5 kg wygląda nieźle czas parzenia 120 min temp.72 st.C Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.