Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

Przecież Ci pisałem, abyś mi podesłał oryginały, gdyż jeśli weźmiesz je z forum, to są już oznakowane. Po przekręceniu, otrzymają jeszcze jeden napis. Tak zrobiłem i masz efekt.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Witam,mam pytanie:czy można użyć wywaru od gotowania mięsa peklowanego na salceson do ugotowania kaszy na kaszankę,a  później parzyć w tym wywarze salcesony i kaszankę?Chodzi mi o to czy kaszanki nie będą czerwone po sparzeniu.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

,miałem się odchudzać ale jak widać sam na siebie bat kręcę

Ja tam nie widzę niczego tuczącego  :frantics:

Białko + zdrowe tłuszcze + 0 węglowodanów. 

Jak mi nie wierzysz to zapytaj AndrzejaK :D

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

• 1 month later...

Witam,czy do kaszanki mogą być płuca wołowe?Przeczytałem kilka tematów ze strony głównej ale z dodatkiem wieprzowych,a będąc dziś w ubojni zapomniałem o nie spytać :([tzn wieprzowe].Kupiłem tylko szynkę z kością b/s,b/g,żołądek na salceson[były też pęcherze] i krew gratis.Zakupiłem też w D.... ładny,chudy boczuś i wytrybowaną szynkę

,czy do kaszanki mogą być płuca wołowe?

Mogą być tylko w mało tzn. 0,5 kg/10kg ( 1 kg może być bardziej wyczuwalny ) kaszanki gotowej do nadziania.

• 2 weeks later...

Pierwsze koty za płoty, kabanosy - jelita baranie 22-24

Wszystko co zrobiłeś podoba mi się  :clap:  :clap:  :clap: 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif