szczególnie, że wypić lubie..
Przynajmniej się nie zmarnuje chłopak

Napisano 12 kwi 2012 - 11:03
szczególnie, że wypić lubie..
Napisano 12 kwi 2012 - 11:14
Napisano 12 kwi 2012 - 12:51
Napisano 12 kwi 2012 - 12:59
Napisano 12 kwi 2012 - 13:16
Co to za ustrojstwo. :question: Możesz zademonstrować.zakupiłem sobie maszynkę do gotowania ryżu.
Napisano 12 kwi 2012 - 13:21
Napisano 12 kwi 2012 - 14:31
Na pewno niedługo zrobię taki obiadek jak Twój.
Co do mleka kokosowego to też można kupić jego wersję "light" .
Ale kolego z tego co widzę, to dodałeś sos ostrygowy, a nie rybny, a to dwa różne smaki ...
Napisano 12 kwi 2012 - 15:03
Nie widziałem więc dzięki za foto :grin:zapewne widziałeś...
Napisano 12 kwi 2012 - 15:20
oryginalny sos rybny jak tajski /niok mam/ uzyskuje się z gnijących kilka lat w beczkach zasolonych wnętrzności ryb.
w pojemniku zazwyczaj mleczko rodziela sie na plyn prawie jak woda i gęstą prawie jak smalec śmietanke kokosową
Napisano 12 kwi 2012 - 15:47
Takiego jedynie używam, jednakże używa się tam całych ryb, a nie ich wnętrzności...
Tajska nazwa to nam pla
Najnormalniej w świecie powstaje osad, który po potrząśnięciu puszką miesza się z powrotem z resztą "soku"
Napisano 12 kwi 2012 - 16:02
Można podawać z ryżem (jaśminowym - pycha
Wspaniałości.. uwielbiam takie jedzenie
Napisano 12 kwi 2012 - 16:31
człowiek pracujący fizycznie szybko wymięknie po takim jedzeniu
Po golonce byś nie był...
Napisano 12 kwi 2012 - 16:54
i najchętniej jadłbym mięso codziennie do każdego posiłku) .... ale to po prostu nie jest zdrowe
Napisano 12 kwi 2012 - 18:03
Napisano 13 kwi 2012 - 13:12
Niezdrowe to jest przejadanie się. A mam wrażenie, graniczące z pewnością, że przy tak bajecznie kolorowych, różnorodnych i apetycznych potrawach jak Twoje, trudno wstać od stołu lekko głodnym
Mięso jest zdrowe! Pod warunkiem wszakże, że zostanie dobrze strawione. A to już nie jest takie proste
Napisano 13 kwi 2012 - 20:49
Po golonce byś nie był...
Napisano 13 kwi 2012 - 20:53
To prawdziwe dzieło sztuki kulinarnej !!! :clap: :clap: :clap:ślinka ciekła wiadrami
Napisano 13 kwi 2012 - 20:59
Napisano 13 kwi 2012 - 21:03
Napisano 13 kwi 2012 - 22:04
Patrz : nie dotyczy ciężko pracującychpiątek dziś, a dzień bez mięska wskazany dla każdego
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych