kostek61 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 21 Września 2014 też go przerobię Oczywiście miałem napisać je zwykle Dzięki Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 24 Września 2014 Szyneczki,dzisiejsza produkcja . Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 24 Września 2014 Aż mi zaschło z wrażenia;))miodzio... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 24 Września 2014 Bedzeisz je parzyl..?Zacno.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 24 Września 2014 Aż mi zaschło z wrażenia Arek to nie wiesz co zrobić Bedzeisz je parzyl. Tak,ale nie wszystkie. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 28 Września 2014 Dzisiaj był jak dla mnie pyszny obiadek.Ozory wołowe,buraczki z cebulką,surówka z papryki,kabaczka i jabłka. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 28 Września 2014 Po południu ciastka francuskie z nadzieniem różanym. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Po południu ciastka francuskie z nadzieniem różanym.Na której ulicy takie sprzedają? Edytowane 28 Września 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 28 Września 2014 Kawka i ciastka francuskie mniaaamm;)piękne.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 28 Września 2014 Na której ulicy takie sprzedają? Paweł chyba żartujesz,jaki by był sens wstawiania foto kupnych ciastek ciasto co prawda było kupione w rulonie w sklepie,ale reszta mój wykon Kawka i ciastka francuskie mniaaamm;)piękne.. Dzięki Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Koperski Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 28 Września 2014 Paweł mam nadzieję ze to tylko żarty. Głupie zresztą. Cytuj pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 28 Września 2014 Głupie zresztą.Dziękuję bardzo. Widziałeś emotkę? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Koperski Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 28 Września 2014 Paweł nie denerwuj się Nie zrozumiałem twoich intencji. Przepraszam. Cytuj pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 28 Września 2014 Kostek, chcialam tylko dodac, ze troche krzywo wykroiles te otwory w cistkach , aby mi to bylo ostatni raz. Na powazne, wspaniale wygladaja, jeden w jeden.A teraz prosze powiedziec : " nadzienie rozane" dzem czy mase robiles? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 29 Września 2014 nadzienie rozane" ANNAM pod tą nazwą kryje się marmolada o smaku różanym Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) chcialam tylko dodac, ze troche krzywo wykroiles te otwory w cistkach zaryzykowałbym zakład że nic nie wykrawał ciasto co prawda było kupione w rulonie w sklepie,i w zasadzie nie ma się czego wstydzić - ja do tej pory nie spotkałem się z jakimiś wielkimi "nadużyciami" ze strony producentów bo i skład podstawowy nie jest jakoś nazbyt skomplikowany..... natomiast produkcja na zautomatyzowanych walcarkach pozwala na wytworzenie dobrej jakości produktuOczywiście lepiej byłoby zrobić na masełku swojskie ciasto ale...... nie bądźmy obłudni... kiedyś na propozycję "pokazu" robienia ciasta francuskiego na zlocie nie był zainteresowany nikt..... Edytowane 29 Września 2014 przez abratek Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 29 Września 2014 kiedyś na propozycję "pokazu" robienia ciasta francuskiego na zlocie nie był zainteresowany nikt..... To mnie na tym zlocie nie było Kiedyś widziałm wyrób takiego ciasta na masełku przez rzemieślników francuskich. Posiłkowali się prostymi walcarkami, które przecieniały ciasto.Piece były elektryczne Mnie się nigdy nie udało . Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 29 Września 2014 Posiłkowali się prostymi walcarkami, które przecieniały ciasto hmmm... polskim rzemieślnikom musiały w zasadzie wystarczyć narzędzia ręczne ... reszta to "tylko" umiejętne się nimi posługiwanie....PSCiasto francuskie towarzyszyło mi codziennie od końcówki pierwszej klasy szkoły i jak na ironię wykonanie pokaźnej porcji oraz przerobienie jej na ciastka było jednym z moich zadań na praktycznym egzaminie czeladniczym PS2Kostek sorry za offtop...... "się sprzątnie" Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 30 Września 2014 Dzisiaj był jak dla mnie pyszny obiadek.Ozory wołowe,buraczki z cebulką,surówka z papryki,kabaczka i jabłka.A czy były one, te ozory, w sosie chrzanowym ?Dla mnie też pychota. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 30 Września 2014 w sosie chrzanowym Dyzio, w rzeczy samej że tak powiem ,sos chrzanowy a ozór peklowany Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 30 Września 2014 Dyzio, w rzeczy samej że tak powiem ,sos chrzanowy a ozór peklowany No to mnie uspokoiłeś. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 24 Listopada 2014 Kilka fotek z sobotniej produkcji;młoda wołowina z szynkowara,żywiecka podpiekana i wędzonka : Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 24 Listopada 2014 Dawno Cię nie było. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 24 Listopada 2014 młoda wołowina z szynkowara Jakieś szczegóły odnośnie tejże ??? I witamy po urlopie. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 24 Listopada 2014 Dawno Cię nie było. Jestem cały czas,tylko na chwilę bo nie na swoim internecie działam Jakieś szczegóły odnośnie tejże ??? Dyzio kawałek młodej wołowiny zapeklowany i do szynkowara ot i wszystko Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.