Skocz do zawartości

Drożdżówka Halusi


Rekomendowane odpowiedzi

Zostało parę minut - właśnie przełączyłem na termoobieg , bo wyrosło bardzo do góry :facepalm:  i zaczęło rumienić od górnej grzałki a w środku na pewno jeszcze surowe. Przesadziłem z ilością :facepalm::) .


[Dodano: 30 paź 2017 - 21:23]

Jakoś się udało. Mogłem wcześniej dać na termo bo ciutkę za bardzo rumiane chyba  - piekłem 50min. 30min konwekcja 180º, 20 min termoobieg 170º , Następnym razem tylko termoobieg  zrobię.

 post-66794-0-38517400-1509394970_thumb.jpg

post-66794-0-16436000-1509396678_thumb.jpg

post-66794-0-75608700-1509396719_thumb.jpg

Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

"wyrwane" na ciepło  ;)  :)  - Halusia przepis MEGA  :clap::thumbsup:  smak super , konsystencja  super (wcześniej wychodziły mi bardziej zbite , to jest watka ) mąka kl. 650 chyba pasuje pod ten przepis . Pozdrawiam

Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.