binio1111 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 30 Października 2017 Zostało parę minut - właśnie przełączyłem na termoobieg , bo wyrosło bardzo do góry i zaczęło rumienić od górnej grzałki a w środku na pewno jeszcze surowe. Przesadziłem z ilością .[Dodano: 30 paź 2017 - 21:23]Jakoś się udało. Mogłem wcześniej dać na termo bo ciutkę za bardzo rumiane chyba - piekłem 50min. 30min konwekcja 180º, 20 min termoobieg 170º , Następnym razem tylko termoobieg zrobię. Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 30 Października 2017 "wyrwane" na ciepło - Halusia przepis MEGA smak super , konsystencja super (wcześniej wychodziły mi bardziej zbite , to jest watka ) mąka kl. 650 chyba pasuje pod ten przepis . Pozdrawiam Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 30 Października 2017 Halusia przepis MEGA Cieszę się razem z Tobą Binio... Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.