Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Kardamon


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 Andyandy

Andyandy

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 4304 postów
  • Miejscowość!

Napisano 23 lut 2016 - 13:53

Używam kardamon do kiełbasy szynkowej lub grubo peklowanych kawałków do zywieckiej, oczywiście z umiarem. Nadaje charakterystyczny smak.

#22 Anuś

Anuś

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2017 postów

Napisano 23 lut 2016 - 13:58

Używam kardamon do kiełbasy szynkowej lub grubo peklowanych kawałków do zywieckiej,

A ja używam do drobiowej parzonej nie wędzonej :)

oczywiście z umiarem.

Coś o tym wiem ;) :D



#23 nalewnik

nalewnik

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 3 postów
  • MiejscowośćBiałystok

Napisano 03 sty 2020 - 17:24

Kardamon mozna stosować do wielu potraw. W sumie dużo zależy od inwencji. Jest bardzo zdrowy i rozgrzewający. Nadaje nuty przypraw korzennych.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#24 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5096 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 03 sty 2020 - 20:08

Nalewnik, a  Ty startujesz w konkursie na złota łopate?






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych