Shadow Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 4 Października 2013 Cóż mogę powiedzieć?Tak jakoś wychodzi!Może spróbuję "bardziej" następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 6 Października 2013 Dzisiaj otworzyłem ostatni kawałek Cheddara z 15.04.2012. po 18 miesiącach, a i okazja była zacna.Miałem co do niego obawy, ale okazał się bardzo właściwy.Twardy w strukturze, ostry w smaku, zapach hmmm mocny - właściwy jak na swój wiek.Elegancko rozpływający się na podniebieniu - L.cremoris odrobiły zadanie domowe. Ostała się tylko jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Miro, a skąd w centrum Wawy wziąść dzika? Witam, widzę że to stary post ale może nie wiesz, w Makro od zawsze i od jakiegoś czasu Dziki trop na Gagarina 31. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 7 Listopada 2013 A jak z cenami?Możesz podać przykładowe, np szynka, udziec? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Pierożki na dni, gdy nie mamy czasu gotować.Farsze: kaszankowy, mięsny, ruski, szpinakowy i kapusta z grzybami Do nadzienia szpinakowego zrobiliśmy odpowiednie ciasto, do reszty standardowy kolorek.Nastepnym razem damy odrobinę szafranu, dla odżywienia barwy. Mrożenie bez podgotowania. Warstwy oddzielone strechem.Jeszcze się żaden nie skleił. Właściwa organizacja pracy pomogła, by 400 szt. zrobić w "chwilę". A efekt: PZDR Edytowane 24 Listopada 2013 przez Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan30 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 24 Listopada 2013 Jak ci się sprawuje ta maszynka do wałkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 24 Listopada 2013 Bardzo dobrze, mamy ją od kilku lat.Jest tak toporna, że nic nie może się w niej złamać. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman123 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 24 Listopada 2013 cześćJa dla słonecznej barwy ciasta dodaję szczyptę kurkumy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Daniel co tam słychać dobrego i smacznego? Zdjątka i specjały przewspaniałe, ale ileż można oglądać nawet największe dzieła hehe Namaluj nam coś nowego Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.