Henrykos62 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dostałem zamrożonego sorka podzielonego na elementy.Comber chciałem upiec ale nie wiem jak go przyrządzić i jak przyprawić.Proszę o pomoc Cytuj Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beiot Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Czerwca 2012 tu masz trochę przepisów kulinarnych na sarnę Cytuj ale narobiłem dymu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henrykos62 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Po 4 dniach marnowania czas na przygotowanie do pieczenia . Mięso po oczyszczeniu z błon .Przygotowanie czosnku i ziół z przyprawami Słonina własna podwędzana http://images46.fotosik.p/1582/214ec60e3f447430med.jpg Obłożenie słoniną. http://images38.fotosik.pl/1615/692c6164700b20f8med.jpg http://images37.fotosik.pl/1587/f3527585c81fa97dmed.jpg Po upieczeniu wkleję nowe zdjęcia Cytuj Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.