Skocz do zawartości

Comber z sarny


Henrykos62

Rekomendowane odpowiedzi

Po 4 dniach marnowania czas na przygotowanie do pieczenia .

Mięso po oczyszczeniu z błon .Przygotowanie czosnku i ziół z przyprawami

Słonina własna podwędzana http://images46.fotosik.p/1582/214ec60e3f447430med.jpg

Obłożenie słoniną. http://images38.fotosik.pl/1615/692c6164700b20f8med.jpg http://images37.fotosik.pl/1587/f3527585c81fa97dmed.jpg

Po upieczeniu wkleję nowe zdjęcia

Henryk
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.