Maxell Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie przesadzajmy, że głęboko. Tam są niecałe dwie strony tematów, które każdy początkujący MUSI poznać. To podstawy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mireq46 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 19 Lipca 2017 Maxell tu taki ogrom tematów że nie sposób do wszystkiego dotrzeć a LP mówi że po takim czasie ile tu spędzam to z teorii już magistra mogę robić,tylko za cholere teoretycznie nic nie uwędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 19 Lipca 2017 Haha dobre podsumowanie podoba mi się ... masz mądrą żonę ... PSA co z tej niegrzecznej Cię interesuje ? Postaram się pomóc ... bo przyznam szczerze tej niegrzecznej wersji nie aktualizowałem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mireq46 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie widziałem tej tajnej wersji i nie wiem co w niej jest a ciekawski jestem strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 19 Lipca 2017 Ok jutro Ci podeślę starą wersję na PW Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mireq46 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 19 Lipca 2017 Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landofcharms83 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 10 Września 2017 Bardzo dobra. Dzisiaj ja pkerwszy raz wykozystalem. Musza ja jeszcze na niemiecki przetlumaczyc Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarDer Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 20 Października 2017 witam serdecznie Nazywam się Dariusz Derkacz jestem z Lubina i pozdrawiam wszystkich serdecznie Roger po prostu dzięki !!!!!!!!!!!Tyle lat od napisania i wciąż czytany i jak bardzo potrzebny!! Wielka sprawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier - ten drugi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 3 Stycznia 2018 RogerWspaniała sprawa i kawał dobrej roboty porządkuje całą wiedzę - dziękiporównałbym to do odkrycia umami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mininers Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dziękuję bardzo serdecznie, jestem mocno początkujący i bardzo się mi to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xywameg Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Właśnie odkryłem tę stronkę i jestem zaskoczony ilością wszystkiego. Ja w swoim życiu zrobiłem kilka razy (może 4) kiełbasę samodzielnie ale to co tu zobaczyłem to szok. Ale do rzeczy, próbowałem na PW napisać do roger-a z prośbą o ściągawkę dla nie grzecznych. Chyba jednak roger nie nadąża z czytaniem PW i ma zblokowaną skrzynkę, więc próbuje tą drogą poprosić o tą ściągawkę. Oczywiście wersję z pierwszego posta już mam. gdyby jeszcze ktoś pomógł odnaleźć na forum klasyfikacje mięsa. tzn kl I -schab, kl II- podgardle (tu chyba nie trafiłem) Edytowane 25 Listopada 2019 przez xywameg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Masz w pierwszym poście w PDF . Nie wiem w czym problem ściągasz i po temacie.A ponieważ póki co to forum będzie jak Wielka Orkiestra .... trwać do końca i jeden dzień po to nawet nie trzeba ściągać na swój komp tylko wchodzisz na stronę i otwierasz . Na początku też miałem taką pokusę mieć wszystko na dysku . Tylko szybko by dysku zabrakło Edytowane 25 Listopada 2019 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 25 Listopada 2019 klasyfikacje mięsa. tzn kl I -schab, kl II- podgardle (tu chyba nie trafiłem) Taką klasyfikację to chyba sam napiszesz.Ale zanim to zrobisz, poczytaj np. tutaj: https://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Napisano dziś, 18:48 xywameg, dnia 25 List 2019 - 18:19, napisał: klasyfikacje mięsa. tzn kl I -schab, kl II- podgardle (tu chyba nie trafiłem) Taką klasyfikację to chyba sam napiszesz.A to zależy jakie spotkasz w sklepie (może być wygolone i tylko tłuszcz ) i jak będziesz rzeźbił w nim. Tylko wielu zrezygnowało z podgardla bo skórka nie warta wyprawki ? ..... . Ja się nie dotknę do niego jeżeli nie będzie napisane ze tylko i wyłącznie podgardle i to z dużej litery bo trudno zrobić np wędzone podgardle z boczku a w innych przypadkach to dziękuje Edytowane 25 Listopada 2019 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 25 Listopada 2019 Ja miałem na myśli że nie dzieli się I to schab, II to podgardle itdTylko klasyfikację (w uproszczeniu) I chude, II z zawartością tłuszczu itd jak np. tu: https://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina/1081-klasyfikacja-miesa-na-podstawie-rozbioru-lopatki-wieprzowej Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 26 Listopada 2019 Masz rację. W innym kontekście zrozumiałem wpis Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norwegia2000 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 29 Lutego 2020 Bardzo się cieszę, że się spodobało i "wyjadacze" mnie nie zadziobali ... Niech Wam służy ... To wersja okrojona tzn podręczna mam tez taką dla "niegrzenych chłopców" ale to na PW Cześć Roger Czy jest szansa abyś mi wysłał ta wersję o której piszesz powyżej ?Byłbym wdzięczny .Moj e-mail : mati@pro.onet.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam Cię JacekPS Twój wkład w to forum jest nieoceniony i zastanawiałem się dlaczego jeszcze nie pomyślałeś o napisaniu książki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garison Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 21 Lutego 2021 Również dziękuję za podpowiedzi, zawsze warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisMalis Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Super ściągawka, przydała sie Jeśli potrzebujesz sprawdzić kto do ciebie dzwonił to polecam bardzo tą stronę.https://czy-odebrac.pl/ Edytowane 19 Czerwca 2022 przez MisMalis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka88 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Też na pewno skorzystam Tym bardziej, że będe robić swoje pierwsze wędliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StellarisGamer Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 14 Lipca 2022 Wciąż działa i jest przydatna! Za 6 dni trzeba zacząć świętować dziesięcio lecie ściągawki Rogera Dzięki Roger! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 14 Lipca 2022 trzeba zacząć świętować dziesięcio lecie ściągawki Rogera Dzięki Roger! TAK to taka wiedza w pigułce Też mam i uważam za bardzo dobry wzornik. Zawsze jak sięgam to ślę Robertowi serdeczne podziękowania Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 14 Lipca 2022 Miło czytać... i wiedzieć, że coś się komuś przydajePozdrawiam użytkowników PsDzięki Waldeczku Wysłane z P30 przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 15 Lipca 2022 Ja też często korzystam z wiedzy Roberta. Nie tylko w sprawach wędliniarskich. Robert pozdrawiam Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 15 Lipca 2022 Też korzystałem ukłaniam Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.