Skocz do zawartości

Lejki do nadziewania z odpowietrzeniem.


miro

Rekomendowane odpowiedzi

Takich niestety nie mam, ale może da się zrobić.

Zapytam jutro i odpiszę.

Przypomnij mi się na PW.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 2 lata później...

 

 

Coś wiadomo o lekach

Jak potrzebujesz lejki to do jumbo a jak leki to do apteki :D


[Dodano: 02 gru 2021 - 19:45]

O Maxell był szybszy

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

 

 

Jumbo jego lejki są bardzo dobrej jakości
Potwierdzam  :thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

tylko jeszcze je przerobić

Wystarczy szlifierka kątowa i parę minut ;)

 

 

niechętnie się rejestrowałem na forum ale warto było

A skąd ta niechęć? :hmm:

Przecież tu samo dobro jest ukryte niemal pod każdym tematem :)

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

niechętnie się rejestrowałem na forum ale warto było
:thumbsup: Ja z przymusu niespodziewanej  sytuacji  i już jestem wśród tych fantastycznych ludzi  już 6 lat :D

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie mam FB Twittera Whatsapp nie lubię forów za to na emeryturę jako prezent kolega zrobił mi altankę drugi grilowedzarnie w środku teraz dokupiłem nadziewarke bo robienie małym elektrycznym zelmerem kiełbas to mordęga i stanąłem przed lejkami do kabanosów bo kiełbasa już mi smakuje. Jedynym ratunkiem okazało się to forum.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

:thumbsup: Ja z przymusu niespodziewanej  sytuacji  i już jestem wśród tych fantastycznych ludzi  już 6 lat :D

 

 

:thumbsup:  A ja za moment 11 lat, jako zarejestrowany uczestnik, i wcześniej kilka lat jako tzw. "bezpaństwowiec" :D .

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jedynym ratunkiem okazało się to forum.

To forum - wiedza tutaj zawarta - jest bezcenne.

Oparte jest na technologii przetwórstwa mięsnego, tradycji i długoletniej, dobrej praktyce forowiczów.  

Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć, bo same gołąbki nie wpadną do gąbki :D

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

To forum - wiedza tutaj zawarta - jest bezcenne.

Oparte jest na technologii przetwórstwa mięsnego, tradycji i długoletniej, dobrej praktyce forowiczów.  

Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć, bo same gołąbki nie wpadną do gąbki :D

 

 

:D:thumbsup::clap: !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć,
 a i mozna cos wygrac jak sie dolaczy do grona Prosiaczka ..klepnij bo to nic nie kosztuje 

https://wedlinydomowe.pl/forum/awards/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Prosiak nie prosiaczek to ja sam jestem ale walczę z tym od stycznia więc dopiero w kwietniu będę mógł wrócić do zdrowego trybu życia z alko i wędzonym. 10 za mną 22 przede mną.klikniete. Edytowane przez Jaceq
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.