miro Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Takich niestety nie mam, ale może da się zrobić.Zapytam jutro i odpiszę.Przypomnij mi się na PW. www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 9 Listopada 2019 Odświerzam troche . Masz obecnie dostępne może, takie lejki z odpowietrzeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Coś wiadomo o lekach Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Miro już nie pracuje w sklepie. W temacie lejków zwróćcie się do @jumbo. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Coś wiadomo o lekach Jak potrzebujesz lejki to do jumbo a jak leki to do apteki [Dodano: 02 gru 2021 - 19:45]O Maxell był szybszy Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceq Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 1 Lutego 2022 Lejkido kabanosów 12 mm z odpowietrzeniem ktoś może sprzedaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 1 Lutego 2022 Pisz do jumbo na prv Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zerknij na powyższy post # 24. Napisz do Jumbo jego lejki są bardzo dobrej jakości z odpowietrzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 1 Lutego 2022 Jumbo jego lejki są bardzo dobrej jakości Potwierdzam Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 1 Lutego 2022 No Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 1 Lutego 2022 Jumbo przyjmuje zamówienia, potwierdzam że lejki górna półka, też mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceq Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 2 Lutego 2022 Dzięki panowie napisałem do Jumbo lejki zaraz pójdą tylko jeszcze je przerobić, niechętnie się rejestrowałem na forum ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 2 Lutego 2022 tylko jeszcze je przerobić Wystarczy szlifierka kątowa i parę minut niechętnie się rejestrowałem na forum ale warto było A skąd ta niechęć? Przecież tu samo dobro jest ukryte niemal pod każdym tematem Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 2 Lutego 2022 niechętnie się rejestrowałem na forum ale warto było Ja z przymusu niespodziewanej sytuacji i już jestem wśród tych fantastycznych ludzi już 6 lat Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceq Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 2 Lutego 2022 Nie mam FB Twittera Whatsapp nie lubię forów za to na emeryturę jako prezent kolega zrobił mi altankę drugi grilowedzarnie w środku teraz dokupiłem nadziewarke bo robienie małym elektrycznym zelmerem kiełbas to mordęga i stanąłem przed lejkami do kabanosów bo kiełbasa już mi smakuje. Jedynym ratunkiem okazało się to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 2 Lutego 2022 Ja z przymusu niespodziewanej sytuacji i już jestem wśród tych fantastycznych ludzi już 6 lat A ja za moment 11 lat, jako zarejestrowany uczestnik, i wcześniej kilka lat jako tzw. "bezpaństwowiec" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 2 Lutego 2022 Jedynym ratunkiem okazało się to forum. To forum - wiedza tutaj zawarta - jest bezcenne.Oparte jest na technologii przetwórstwa mięsnego, tradycji i długoletniej, dobrej praktyce forowiczów. Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć, bo same gołąbki nie wpadną do gąbki Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 2 Lutego 2022 To forum - wiedza tutaj zawarta - jest bezcenne.Oparte jest na technologii przetwórstwa mięsnego, tradycji i długoletniej, dobrej praktyce forowiczów. Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć, bo same gołąbki nie wpadną do gąbki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 3 Lutego 2022 Tutaj można nauczyć się dobrego rzemiosła; podkreślam Nauczyć, a i mozna cos wygrac jak sie dolaczy do grona Prosiaczka ..klepnij bo to nic nie kosztuje https://wedlinydomowe.pl/forum/awards/ https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceq Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Prosiak nie prosiaczek to ja sam jestem ale walczę z tym od stycznia więc dopiero w kwietniu będę mógł wrócić do zdrowego trybu życia z alko i wędzonym. 10 za mną 22 przede mną.klikniete. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Jaceq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceq Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 19 Lutego 2022 No cóż chciałbym tu podziękować Jumbo dziś użyłem lejka kabanosy szły szybciutko lejek i nadziewak pierwsza klasa. Znów wyszło że sprzęt podstawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi