Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Kiełbasa z sarniną


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Henrykos62

Henrykos62

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 218 postów
  • MiejscowośćŚwiętokrzyskie

Napisano 16 wrz 2012 - 21:56

Dostałem trochę misa z sarny i postanowiłem zrobić kiełbasę Dołączona grafika Dołączona grafika Do tego dołożyłem I wieprzową z szynki Dołączona grafika oraz IIb podgarle i odcięte górne paski od boczku . Dołączona grafika Dołączona grafika.oraz III z golonki Dołączona grafika.Mielenie I na sitku nr10 ,IIb oraz sarnina bez mięsa z giczy na siatce nr.6 oraz III i mięso z giczy na 2x2 Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Osuszanie 1gdz na powietrzu.Wędzenie ciepłym dymem 4gdz wraz z osuszaniem i dopiekaniem http://images41.foto...8e581bf8med.jpg http://images45.foto...64c3979emed.jpg http://images35.foto...b02696c7med.jpg http://images45.foto...23b49ef5med.jpg.Przy okazji szynka i polędwica http://images48.foto...d416bdd0med.jpg http://images37.foto...0dfcdd66med.jpg http://images45.foto...f4a0e38emed.jpg http://images35.foto...e5cb7250med.jpg http://images38.foto...f7b3d414med.jpg http://images45.foto...e247cc6fmed.jpg.Oraz polędwice http://images38.foto...7b53df91med.jpg http://images49.foto...f1071d65med.jpg dokładny przepis oraz ilość przypraw podam w następnym poście

#2 TomGlog

TomGlog

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 19 postów
  • MiejscowośćGłogów

Napisano 18 wrz 2012 - 09:45

Wygląda znakomicie. Pozazdrościć wprawy i pięknego wyrobu. Gratuluję :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych