Henrykos62 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Września 2012 Dostałem trochę misa z sarny i postanowiłem zrobić kiełbasę Do tego dołożyłem I wieprzową z szynki oraz IIb podgarle i odcięte górne paski od boczku . .oraz III z golonki .Mielenie I na sitku nr10 ,IIb oraz sarnina bez mięsa z giczy na siatce nr.6 oraz III i mięso z giczy na 2x2 Osuszanie 1gdz na powietrzu.Wędzenie ciepłym dymem 4gdz wraz z osuszaniem i dopiekaniem http://images41.fotosik.pl/1753/214a909f8e581bf8med.jpg http://images45.fotosik.pl/1548/e71e7d8064c3979emed.jpg http://images35.fotosik.pl/1618/8912ce67b02696c7med.jpg http://images45.fotosik.pl/1548/9c8e607e23b49ef5med.jpg.Przy okazji szynka i polędwica http://images48.fotosik.pl/405/7fb23d94d416bdd0med.jpg http://images37.fotosik.pl/1771/ab1224f30dfcdd66med.jpg http://images45.fotosik.pl/1548/7ff08dc1f4a0e38emed.jpg http://images35.fotosik.pl/1618/7c717978e5cb7250med.jpg http://images38.fotosik.pl/1787/e81f3aeff7b3d414med.jpg http://images45.fotosik.pl/1548/c38b948de247cc6fmed.jpg.Oraz polędwice http://images38.fotosik.pl/1787/166070297b53df91med.jpg http://images49.fotosik.pl/1609/ef2577b5f1071d65med.jpg dokładny przepis oraz ilość przypraw podam w następnym poście Cytuj Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGlog Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Września 2012 Wygląda znakomicie. Pozazdrościć wprawy i pięknego wyrobu. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.