marcus Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 18 Listopada 2017 Jakas tam kielbasa z dzikiej gesiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 18 Listopada 2017 Ciąg dalszy jako by nienbylo ze nic nierobieTroche dziczyzny...jak wyzej kielbasa z dzikiej gesi a wlasciwie z piersi plus II wieprzowai poledwice z dzika peklowane jak zawsze na suchotroche jakis tam innych kielbas i podrobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 18 Listopada 2017 @marcus,szacunek Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 18 Listopada 2017 troche jakis tam innych kielbas i podrobowych Za całokształt z wyrobami wielkie :clap: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Dzieki EAnna i andrzej kDzisiaj dalej troche z dziczyzny...Kielbasa z dzika takiegoŚcinki z dzika I-II 6 kgi 3,5 kg IIb wieprzowe.przyprawyJalowiec 20 kulek rozdrobnionySuszony lubczykMajeranekPieprz 3 g ,galka muszkatolowa.I jak zwykle nadziewanie .osadzanie .osuszanie 15 minwedzenie cieplym dymem 80 min i zapiekanie 45 min .aaa dzieki maniek57 za jupiterka.Pozdrawiam Edytowane 25 Listopada 2017 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 25 Listopada 2017 No kiełbaska wygląda smakowicie ( a cóż to za młynek kolega posiada? ) Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 25 Listopada 2017 Piękne wyroby...!!! Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 25 Listopada 2017 Dzieki EAnna coś mi sie powoli jezyk traci i zabiegany ...miro dzieki smakuje wybornie z takim piwkiem wedzonym.binio1111 normalny do mielenia zbóż..raczej wszystkiego .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.