Skocz do zawartości

Jakies tam domowe wyroby.


marcus

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@marcus,

szacunek  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzieki EAnna i andrzej k
Dzisiaj dalej troche z dziczyzny...
Kielbasa z dzika takiegopost-40903-0-78184100-1511629070_thumb.pngpost-40903-0-78184100-1511629070_thumb.pngpost-40903-0-18604800-1511629143_thumb.pngpost-40903-0-13320000-1511629204_thumb.pngpost-40903-0-92842100-1511629251_thumb.pngpost-40903-0-32924600-1511629312_thumb.pngpost-40903-0-89234300-1511629377_thumb.pngpost-40903-0-04099800-1511629429_thumb.pngpost-40903-0-71673500-1511629469_thumb.pngpost-40903-0-71425800-1511629525_thumb.png
Ścinki z dzika I-II 6 kg
i 3,5 kg IIb wieprzowe.
przyprawy
Jalowiec 20 kulek rozdrobniony
Suszony lubczyk
Majeranek
Pieprz 3 g ,galka muszkatolowa.
I jak zwykle nadziewanie .osadzanie .osuszanie 15 min
wedzenie cieplym dymem 80 min i zapiekanie 45 min .

aaa dzieki maniek57 za jupiterka.
Pozdrawiam

Edytowane przez EAnna
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.