TOSHIBA Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ale pokombinuję i znajdę powód goryczy Możliwy powód jest opisany w linku od Maxella Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W Szwecji jest tradycja że na Święta Bożego Narodzenia, na stole musi być słodko ostra musztarda własnej roboty "Julsenap" którą robi się z jasnej i ciemnej gorczycy z dodatkiem miodu.Musztarda jest naprawdę wspaniała i kręci że daj Boże Zdrowie. Najlepsza jest jednak kiedy się zmaceruje w lodówce ze 2-3 dni. To smakołyk który się co rusz łyżeczką podjada, na prawdę warto spróbować, bo jest bardzo prosta w wykonaniu, a z efektu na pewno będziemy zadowoleni, zapewniam .https://receptfavoriter.se/recept/hemgjord-senap-julsenap.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.