Savio Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Coś naprawdę dla początkujących Materiał znaleziony w necie jako plik torrent "rozbior tusz i poltusz" ! Nie znam autora grafiki. UWAGA ! materiał z serii HARDCORE ! szczególnie drób http://ggsavio.fm.interia.pl/cielecina.jpg http://ggsavio.fm.interia.pl/jagniecina.jpg http://ggsavio.fm.interia.pl/wolowina.jpg http://ggsavio.fm.interia.pl/wieprzowina.jpg http://ggsavio.fm.interia.pl/drob.jpg Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Widziałem materiały jeszcze przed Twoją publikacją i w niektórych pozycjach jest bardzo trudno na podstawie zdjęć jednoznacznie powiedzieć, czy nie zostały pomylone napisy np. krzyżowa i zrazówka dolna, chociaż dla mnie są źle podpisane. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Oczywiście nie jest to materiał stricte szkoleniowy ale poglądowy w kwestii rodzajów mięs...Czyli coś w rodzaju pół żartem pół serio Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Savio widzę że inspiruje ciebie moja obecność na tym forum, może to i dobrze (twój podpis) :rolleyes:Może czas skończyć z sielanką i przejść do konkretów (aluzja) Wydaje mi się że większość robi usługowo wędlinki dla znajomych i znajomych, znajomych itd. Przechodząc do sedna, materiał super, może masz w większym formacie, to chętnie skorzystam do pracy z uczniami.Widziałem złudnie podobne w Makro, ale możliwe że się mylę. Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tak jak napisałem na wstępie tematu nie znam autora tej grafiki. Napisałem również, jak wszedłem w jej posiadanie.Mam te foto w dość dobrej jakości, ale na forum umieszczanie grafiki o większej rozdzielczości "muli" otwieranie strony. Dlatego też zmniejszyłem rozdzielczość oczywiście kosztem jakości.Podaj mi proszę na PW swój e-mail to wyślę Ci ten materiał w znacznie lepszej jakości. Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dziękuje bardzo dobry człowieku jak możesz to prześlij mi to na: zemat_xl@wp.plNie zarzucam ci plagiatu, i nie interesuje mnie skąd to jest. Interesuje mnie to że dobrze zostało pokazane i można pomódz młodym umysłom posiąść wiedzę o mięsie, a to nie są orły Służę wiedzę i moimi materiałami dla Ciebie Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Savio widzę że inspiruje ciebie moja obecność na tym forum, może to i dobrze (twój podpis) To nie Twoja, tylko moja obecność na tym forum inspiruje Savia!!! :D :D :D :D :D :D BonAir Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam Jeżeli się nie mylę to te foty są z ostatnich reklamówek z SELGROSU .pod tytułem GRILOWA UCZTA Z SELGROS . Serdecznie pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Selgros, tiaaaa .... jeszcze czuję zapach paru kilogramów zepsutej karkówki :devil: Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italodisco Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Savio - co oznacza ten opis twój pod tekstem ITALODISCO Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 8 Maja 2007 Savio - co oznacza ten opis twój pod tekstem ITALODISCO Kiedyś i ja się dałem na to nabrać, Savio tak to wykombinował, ze każdy kto czyta jego post, widzi w jego opisie swój nick. Ja np. widzę : Zieleniak47 - wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Ty widzisz ITALODISCO ...., nie są to jego jakieś osobiste wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 8 Maja 2007 ... żeby nie było z tego OT ... - powróćmy do tematu Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.