Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Sól peklująca


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#101 wróbel75

wróbel75

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1299 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 19 paź 2018 - 14:45

sverige2, dla mnie to będzie nauka, bo ostatni raz to ja używałem saletrę razem z kapslem... no ale to nie na to forum. ;)

Jak udało się dziadkowi podebrać, to była fajna zabawa choć nieco niebezpieczna.

Ale wtedy młodzież była nieco bardziej ogarnięta :)


Użytkownik wróbel75 edytował ten post 19 paź 2018 - 14:45


#102 binio1111

binio1111

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3406 postów
  • MiejscowośćOzorków

Napisano 19 paź 2018 - 21:01

Z cukrem pudrem korki miały lepszego kopa  ;) :) - to były czasy . 

Żeby nie było , że kłopoty z  peklosolą to znowu przez jakieś "dyrektywy" unijne.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#103 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 13950 postów

Napisano 19 paź 2018 - 22:01

O jakich dyrektywach piszesz?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych